Celebrity News

Tragedija u domu Jovane Stojiljković, ostala je bez troje najbližih: Svi su u šoku (FOTO)

Nesreća Jovane Stojiljković neopisiva je

Tragedija u domu Jovane Stojiljković, ostala je bez troje najbližih: Svi su u šoku (FOTO)

Velika nesreća Jovane Stojiljković nešto je o čemu se po portalima piše i priča. Mlada glumica i njena porodica iznenada su zavijeni u crno. Tuga nemerljivih razmera pritisla je dramsku umetnicu, koja je danas u jeku najveće popularnosti. To što se njoj dogodilo retko ko bi mogao podneti, ipak ona je dovoljno jaka i stabilna.

Pročitajte: Jovana Stojiljković kao holivudska diva na premijeri svog prvog filma, a evo šta joj je Goran Bogdan uradio i to na ovako bitan dan (FOTO)

Instagram

 

Nesreća Jovane Stojiljković vezuje se za tri samoubistva, članova najuže glumičine porodice. Naime, njen deda, nekadašnji ministar policije Vlajko Stojiljković, pre 20 godina izvršio je samoubistvo na stepeništu Savezne Skupštine, svega godinu dana od smrti supruge Jelisavete koja je skončala na isti način, od svoje ruke. 

Pročitajte: Zajednička slika sa letovanja Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković otkrila JEDAN DETALJ: Svi čestitaju (FOTO)

 

 

Nije prošlo mnogo, a i Jovanin otac Vladimir, takođe je sebi oduzeo život. Tragedija se dogodila 2004. kada je Jovana imala svega 12 godina. Od pomenute nesreće nikada se nije oporavila ipak smogla je snage da iz svega izađe jača i nastavi život, koji je sada uz hrvatskog umetnika Gorana Bogdana vrlo lep i ispunjen.

Pročitajte:Nakon vesti o pomirenju, Jovana Stojiljković prvi put o Goranu Bogdanu: Znam da sam subjektivna, ali...

Boško Karanović

 

Jovana na profesionalnom planu takođe niže uspehe, a njeni projekti svi do jednog vrlo su popularni i voljeni kod publike. Ovih dana ljubitelji bioskopa mogu je pogledati u filmu "Vera" u kom glumi glavnu ulogu.

Komentari (0)

Loading