Celebrity News

Mladost mi prolazi, sreća ne dolazi: Šokantne fotke Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković iz kafane zabrinule fanove

Veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković prepuna je uspona i padova

Mladost mi prolazi, sreća ne dolazi: Šokantne fotke Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković iz kafane zabrinule fanove

Tri i po godine traje veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković a sve donedavno glumačkom paru polazilo je za rukom da svoju intimu sačuva od radoznale javnosti. Fotografije iz večernjeg izlaska povodom uspešne premijere filma "Vera" u kojem dramska umetnica igra glavnu ulogu, nečijom nesmotrenošću, nekako su dospeli u medije i po prvi put otkrili detalje odnosa zgodnog Hrvata i 12 godina mlađe Srpkinje.

Pročitajte: Dugo je i trajalo: Goran Bogdan SLOMIO SRCE Jovani Stojiljković, objavio fotografiju sa ženom KOJU SVI ZNATE (FOTO)

Instagram

 

Naime, nakon premijere Goran i Jovana, zajedno sa ostatkom glumačke ekipe, zaputili su se u Skadarliju, gde su uživali u degustaciji alkoholnog pića, ali i narodnoj muzici. Čaše i čaše žestine uslikane su ispred njih, kao i njhova raspoložena, ali umorna lica.

Pročitajte: Šokirala na premijeri, gde je Goran Bogdan: Jovana Stojiljković pokazala svoju ljubav, drži je za ruku, požuda se vidi u svakom pogledu

Instagram

 

Zbog pesme Nade Topčagić "Zbog tebe" glumcima se posebno podiglo raspoloženje, što je čak zabeleženo i snimkom. Iako na slikama nije zabeleženo ništa od velike važnosti, svakako je više od onoga što su Bogdan i Stojiljkovićeva ikada bili spremni sa publikom da podele.

Pročitajte: Ni Jovani se ne sviđa: Goran Bogdan uzeo mašinicu i ošišao se do glave, da li vam je i dalje frajer? (FOTO)

Instagram

 

Veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković zbog toga što se odvija na daljinu često je pred izazovima, a da li će to što su pomenute fotografije dospele u javnost dodatno poljuljati njihov odnos vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading