Moda

Jovana Stojiljković kao holivudska diva na premijeri svog prvog filma, a evo šta joj je Goran Bogdan uradio i to na ovako bitan dan (FOTO)

Veza Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana intrigantna je medijima

Jovana Stojiljković kao holivudska diva na premijeri svog prvog filma, a evo šta joj je Goran Bogdan uradio i to na ovako bitan dan (FOTO)

Tri i po godine ima otkako je veza Jovane Stojilković i Gorana Bogdana obelodanjena. Emotivni partneri zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu tada potvrdili su sva nagađanja medija, a upravo iz razloga što se nečujno godinama vole glumac i glumica ne prestaju da intrigiraju javnost.

Pročitajte: Zajednička slika sa letovanja Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković otkrila JEDAN DETALJ: Svi čestitaju (FOTO)

Boško Karanović

 

Premijere i promocije umetnosti jedini su povod zbog kog su Hrvat i 12 godina mlađa Srpskinja spremni da zajedno poziraju pred fotoreporterima i tako s namerom ili ne otkriju poneku sitnicu o svom odnosu. Par se pojavio zajedno i sinoć na prvom prikazivanju filma "Vera", ostvarenja u kom Jovana tumači glavnu ulogu, a osim o evidentnoj bliskosti i podršci koju glumac i glumica gaje, prisutna javnost i mediji dobili su šlagvort da komentarišu i njhove stajlinge.

Pročitajte: Nakon pomirenja NOVA SUMNJA: Šta to ne štima u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković

Boško Karanović

 

Za premijeru filma o kom će se, mišljenje je kritičara, tek pričati, Jovana je ponela zanosno odelo sa šljokicama i visoke potpetice. Celokupan utisak bio je kao da je je crvenim tepihom prošetala holivudska diva, njen izabranik, s druge strane, nije se mnogo proslavio, bar je to utisak njihovih zajedničkih fanova. Prema tvrdnjama modnih stručnjaka koji su se pridružili komentarima obožavaoca crna majica i pantalone u istoj boji nisu uopšte loš izbor, međutim celokupan utisak kvari razbarušena Bogdanova frizura i brada. 

Pročitajte: Šokirala na premijeri, gde je Goran Bogdan: Jovana Stojiljković pokazala svoju ljubav, drži je za ruku, požuda se vidi u svakom pogledu

Boško Karanović

 

Budući da niko nije sto posto siguran je li glumac bradu pustio zbog neke nove uloge,te sa njom ne zna sad šta bi, kritike na njegov račun nisu bile mnogo oštre, Jovana, pak dobila je sve pohvale što za garderobu, što kasnije  za ulogu u kojoj se neodoljivo dobro snašla.

 

 

 

Komentari (0)

Loading