Celebrity News

VENČANJE fudbalera Partizana Miloša Jojića: Danas pred matičarem sa OVOM NAŠOM POZNATOM TENISERKOM, svi su ostali u čudu (FOTO)

Venčanje Miloša Jojića tema je dana

VENČANJE fudbalera Partizana Miloša Jojića: Danas pred matičarem sa OVOM NAŠOM POZNATOM TENISERKOM, svi su ostali u čudu (FOTO)

Danas u popodnevnim časovima dogodilo se dugoočekivano venčanje Miloša Jojića. Talentovan sportista već duže vreme je u skladnoj emotivnoj vezi, zapravo od 2016. godine, a daleko od očiju medija šestogodišnju vezu on i njegova prelepa izabranica krunisali su prvo veridbom a zatim i brakom.

Pročitajte: "Netipičan" fudbaler: Miloš Jojić kupuje knjige, sluša ozbiljnu muziku i bavi se jogom

Instagram

 

Intimno, daleko od medijske pompe i senzacionalizma fudbaler Partizana zaprosio je svoju dragu, teniserku Ivanu Jorović, a njen odgovor bio je potvrdan, stoga je odmah usledilo planiranje venčanja. Zapravo ne istoga trena, već pošto su emotivni partneri uskladili sportske obaveze. Ivana je inače jedna od naših trenutno najboljih teniserki, koja vrlo oprezno i postepeno gradi karijeru, naravno uz podršku fudbalera koji je prati na turnirima, a neretko je i ona njega posećivala dok je igrao u Nemačkoj.

Pročitajte: Žive na planini: Mateja Kežman više nije isti čovek, a tek da mu vidite treću suprugu! Pogledajte kako danas izgledaju (FOTO)

Instagram

 

Ljubav na daljinu dodatno je ojačala kada se Jojić pre izvesnog vremena vratio u Beograd i FK Partizan u kom je počeo karijeru. Upravo to što su konačno posle šest godina mogli da budu na jednom mestu, sviju svoje porodično gnezdo ispod zajedničkog krova Miloša i Ivanu navelo je da krenu na naredni korak i vezu ozakone, što su i učinili danas oko 12 sati u manastiru Krušedol i pred matičarem u jednom prestoničkom restoranu.

Pročitajte: Dragan Stojković Piksi: Morate svi da me želite, da osetim podršku

Instagram

 
 

Pred oko stotinak zvanica Profesor, kako Jojića kolege zovu, zbog ozbiljnog načina odevanja i naočara, razmenio je bračne zavete sa Ivanom koja je blisala u divnoj odevoj kombinaciji. Roditelji, kumovi i ostale zvanice svi su bili veseli, bend je svirao numere po omiljenoj listi mladenaca, a žurka je trajala duboko u noć.

Pročitajte: Dok je Karleuša u Beogradu, evo s kim je Duško Tošić uhvaćen u Istanbulu na zadnjem sedištu: Sada je sve jasno (FOTO)

Instagram

 


Venčanje Miloša Jojića i Ivane Jorović bilo je kao iz bajke i sigurno je dešavanje koje će novopečeni supružnici do kraja života pamtiti.

Pročitajte: Ovako nešto samo ćerka može da ti priredi: Duško Tošić u suzama, prijatelji su uz njega (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading