Celebrity News

O kakva je to ljubav bila! Tužne vesti pristižu iz doma Nikole Koje, glumac neutešan: Voleću te zauvek (FOTO)

Tuga Nikole Koje velika je, glumac neutešan

O kakva je to ljubav bila! Tužne vesti pristižu iz doma Nikole Koje, glumac neutešan: Voleću te zauvek (FOTO)

Iz časa u čas tuga Nikole Koje sve je veća. Čitava porodica glumca neutešna je a razlog je smrt člana porodice.

Pročitajte: KRAJ! OSTAVIO JU JE kad se najmanje nadala: Nikola Kojo je srušio deceniju ljubavi i to sve zbog NJE (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, dramski umetnik, koji inače nema običaj da intimu iznosi pred javnost, sa pratiocima na "Instagramu" podelio je informaciju da mu je preminuo otac i to još pre godinu dana. Iako je dosta vremena od smrti dragog roditelja prošlo Nikola je tek sad na dan godišnjice smrti osetio potrebu da se još jednom oprosti od oca i poruči mu dirljive reči.

- Htedoh pre godinu dana da objavim da si se preselio i da ćes mi nedostajati zauvek. Da ti zahvalim za sve dobro i lepo što sam od tebe naučio i nasledio. Sada moram da ti kažem da si bio najdivniji i najnežniji otac, da tuga ne prolazi i da ću te voleti zauvek, jer tako je to sa pravim ljubavima i pravim očevima. Tvoj sin Nikola.

Pročitajte:Ana je tatina kopija: Hoće li najstarija naslednica Nikole Koja krenuti očevim stopama?

Nesumnjivo je da će tuga Nikole Koje zauvek zbog smrti oca ostati u srcu glumca, koji utehu pokušava da pronađe u zagrljajima supruge Aleksandre i tri ćerke. Njegove omiljene devojke trude se da mu osmeh vrate na lice, dok isto to on sam pokušava kroz posao. Od momenta kada se doznalo da ga je otac zauvek napustio, fanovi mu šalju reči podrške, kolege i prijatelji takođe.

Komentari (0)

Loading