Celebrity News

Mira Antonović se oglasila i priznala: SVE o Devinu je bila LAŽ!

Vanbračni sin Miroslava Ilića sa majkom živi daleko od Srbije

Mira Antonović se oglasila i priznala: SVE o Devinu je bila LAŽ!

Devin Antonović, koji je domaćoj javnosti postao poznat kao vanbračni sin Miroslava Ilića, što je dobilo i sudski epilog koji je rešen u njegovu korist, po svemu sudeći ispunio je svoj "američki san". Naime, Devin je kupio luksuznu kuću u Americi gde živi sa svojom majkom, a nekretninom se na društvenim mrežama pohvalila upravo Mirjana Antonović.

Pročitajte: Miroslav Ilić sve iznenadio! Doneo striktnu odluku o nepriznatom sinu Devinu! On ima samo JEDNOG OCA

Facebook printscreen

 

Dok se Devin uglavnom drži po strani te nije aktivan na društvenim mrežama, njegova majka je otvorenija za javnost pa sa svojim pratiocima revnosno deli sva dešavanja.

Pročitajte: Oče, propustio si ceo moj život, sad možeš da upoznaš snaju: Prvi snimci Devina Antonovića sa izabranicom koja mu je ukrala srce

Facebook printscreen

 

Sada je objavila fotografije luksuzne vile koja se nalazi na samoj plaži te otkrila u kakvim zapravo oni uslovima žive imajući u vidu da su neretko govorili kako njih imovina ne interesuje, te da im je jedino bilo bitno dokazivanje očinstva.

Pročitajte: Luksuz koji je sam sebi obezbedio - Ovo je dom Devina Antonovića, oduševiće vas gde živi sin Miroslava Ilića (foto)

Facebook printscreen

 

Facebook printscreen

 

S obzirom na to da je vanbračni sin Miroslava Ilića po profesiji lekar, ne čudi što je relativno mlad uspeo da se finansijski obezbedi te njegov dom sa predivnim pogledom na more pored ogromnog dvorišta krasi i raskošna unutrašnjost koja je u belim i sivim tonovima.

Pročitajte: Ona mu je brisala suze zbog očevog odbacivanja - OVO je najvažnija žena u životu vanbračnog sina Miroslava Ilića, Devina (FOTO)

Facebook printscreen

 

Facebook printscreen

 

Facebook printscreen

 

U Devinovom novom domu dominiraju visoki plafoni, beli nameštaj, a poseduje i kamin u centralnom delu dnevnog boravka.

Pročitajte: Gordana, pa gde si ti bila? Miroslav Ilić DOČEKAO NOVU GODINU sa ljubavnicom Mirjanom, isplivala fotografija iz hotela

Facebook printscreen

 

Facebook printscreen

 

Takođe se u domu nalazi i nekoliko gitara i najmodernija tehnika, a Mirjana je u opisu fotografija istakla:

Pročitajte: Draga Gordana i deco, jedno vam se kunem... Šokantno obraćanje Miroslava Ilića porodici nakon presude da je Devin njegov sin

Facebook printscreen

 

 - To sto je prikazano na youtube- u je greska i nisu slike Devinove kuće. Ovo su prave slike Devinove kuce- napisala je Devinova majka.

Komentari (0)

Loading