Celebrity News

Potresi u porodici Novaka Đokovića: Tenisera povezuju sa OVOM našom poznatom glumicom, šokirana Jelena još uvek bez komentara

Autor: | 22/11/2022

Bivša partnerka Novaka Đokovića podigla je veliku prašinu

Potresi u porodici Novaka Đokovića: Tenisera povezuju sa OVOM našom poznatom glumicom, šokirana Jelena još uvek bez komentara

Budući da njegov brak sa suprugom Jelenom traje već duže od osam godina, iz ove perspektive se čini kao da je naš najbolji teniser Novak Đoković sve prethodne ljubavi imao u nekom prethodnom životu. Međutim, priče o nekim od njegovih ljubavnih poduhvata itekako su još uvek žive iako su te ljubavi sada uveliko bivše. Od onih koje su svojevremeno podigle najviše prašine u javnosti, kao bivša partnerka Novaka Đokovića navodi se glumica i voditeljka Nina Seničar, iako ni Novak ni ona nikada nisu potvrdili takva pisanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Da je Nina Seničar bivša partnerka Novaka Đokovića priča se na osnou šuškanja koja su stizala iz različitih pravaca pre više od decenije. Sa Ninom se Nole poznavao godinama i kažu da negde čak postoji njihova zajednička fotografija tokom jednog letovanja u Dubaiju gde su negovali više od prijateljskog odnosa. Otkako je Novak stupio u romansu sa današnjom suprugom, odnos sa Ninom prirodno je zahladneo, ali nakon godina pauze sve je iznenadila vest da su pre nekoliko godina obnovili kontakt. Najpre je ona posetila jedan njegov teniski meč u Kaliforniji 2016. godine, da bi godinu dana kasnije njih dvoje imali i susret u Beogradu kada su zajedno gostovali u jednom prestoničkom lokalu. Taj susret je navodno veoma uznemirio Jelenu Đoković, više zato što je Novak dozvolio da ponovo bude na meti tračeva nego što je verovala da tu nečega ima.

Pročitajte: Ćerka Nine Seničar je najslađa tamnoputa devojčica koju ste videli: Ponosna mama morala konačno da je pokaže! (FOTO)

Profimedia

 

Novak i Nina nikada nisu potvrdili, doduše ni demantovali, govorkanja o njihovom odnosu ako izuzmemo jednu voditeljkinu izjavu za "Story" od pre nekoliko godina u kojoj se osvrnula na ovu temu, ali bez decidnog izjašnjavanja o prirodi njenog odnosa sa Novakom.

- Ljudi pričaju sve i svašta. Ja ih čak razumem, ali se zbog toga ne potresam. Jedino je neukusno u takav kontekst stavljati dve osobe od kojih je jedna u braku, a druga u ozbiljnoj vezi - rekla je tada Nina koja je ove godine takođe stupila u brak sa holivudskim glumcem Džejom Elisom.

Komentari (0)

Loading