Celebrity News

Bio je stvarno neverovatan frajer: Pogledajte kako je izgledao Piksi u punoj snazi, nije čudo što je Snežana pala na njega (FOTO)

Supruga Dragana Stojkovića Piksija u Kataru je i bodri srpskog selektora

Bio je stvarno neverovatan frajer: Pogledajte kako je izgledao Piksi u punoj snazi, nije čudo što je Snežana pala na njega (FOTO)

Guliver Getty Images

Već nedelju dana sa porodičnim prijateljima, među kojima je i voditeljka Jovana Joksimović, supruga Dragana Stojkovića Piksija, Snežana, boravi u Kataru i iz lože posmatra utakmice domaće reprezentacije na čijem je čelu njen muž. Snežana je oduvek bila najveća Piksijeva podrška, gde god se u svetu nalazio pratila ga je u stopu, odgajajući pritom u skladu sa tradicionalnim vrednostima decu Anju, Marka i Andreu i izvodeći ih na pravi put. Zahvalan je selektor naše fudbaleske reprezentacije na svemu što je supruga učinila za njega, najpre zbog brojnih odricanja koje je načinila zarad njegove karijere, a imajući to u vidu kada je došlo vreme da se kao igrač oprosti od fudbala sa lakoćom je to uradio, znajući šta ga kod kuće čeka.

Pročitajte: Venčanje Dragana i Snežane Stojković u Parizu godinama se prepričava: Evo kako su izgledali, mladina venčanica je nešto posebno (FOTO)

Instagram

 

Jedna fotografija iz perioda kada je odlučio da se penzioniše svedoči tome koliko je Piksi bio relaksiran, nimalo tužan, niti nostalgičan, naprotiv vrlo znatiželjan i spreman za nove izazove. Naime, slika na kojoj je voditelj Voja Nedeljković u prvom planu pokraj selektora, nastala je 2001. godine prilikom zajedničkog letovanja i boravka na brodu. Te godine Stojković je dao zvanično saopštenje da prestaje sa igrom i da želi da se posveti porodici.

Pročitajte: Kad Pikseta slavi, okuplja se elita! Pogledajte odevne kombinacije bogatih žena na proslavi rođendana Snežane Stojković (FOTO)

Instagram

 

Supruga Dragana Stojkovića Piksija ovu vest godinama je priželjivala i nažalost ogromnog broja Stojkovićevih navijača pomenuta želja joj se ostvarila. Pitali su se mnogi da li je Stojković bar još koju godinu mogao da igra i ako je suditi po slici nastaloj pre 21 godinu sigurno je da bi mogao. Zgodan, mlad ,u punoj snazi željan pobede ipak odluka je pala i nije se moglo nazad, ali zato se on fokusirao na trenersku karijeru u čemu je jednako dobar.

Pročitajte: Njihov trik sa burmama kopiraju mnogi mladenci: Snežana i Dragan Stojković venčali su se dva puta, ovako je bilo u Parizu FOTO

 

 

Piksi predvodi naše momke u Kataru, što je jedan od razloga zbog kojeg se svi nadaju odličnim rezultatima.

 

Komentari (1)

Loading