Celebrity News

Ponosno pokazala TRUDNIČKI STOMAK: Nikolina Pišek iznenadila sve objavom na Instagramu! Niko nije očekivao (FOTO)

Trudna Nikolina Pišek blista

Ponosno pokazala TRUDNIČKI STOMAK: Nikolina Pišek iznenadila sve objavom na Instagramu! Niko nije očekivao (FOTO)

Getty Images

Previše teških trenutaka preživela je u poslednje vreme voditeljka Nikolina Pišek koja nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića i sukoba velikih razmera sa svekrom Mišom Grofom polako pokušava da se vrati uobičajenom načinu života. Snagu da nastavi dalje ona pronalazi u svojim ćerkama, Hani iz prvog braka i mlađoj Uni Sofiji, kojima se u potpunosti posvetila i koje se svojski trudi da kao samohrana majka izvede na pravi put. Iako je i sama nedavno priznala da to nije nimalo lak posao, već zahteva mnogo požrtvovanja i odricanja, ipak je majčinstvo najlepša uloga za jednu ženu što je sada i trudna Nikolina Pišek potvrdila.

Pročitajte: Bio je najbolji tata na svetu - Ovo je Una Sofija, ćerkica Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, svi kažu da liči na preminulog oca (FOTO)

Fotografija voditeljke u blagoslovenom stanju na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak napravila je pravu pometnju na "Instagramu" pre nekoliko sati kada je ovu vest ona objavila. Iako veoma iznenađeni i zatečeni, pratioci su nizali čestitke i lepe želje, međutim ko se malo zagledao u opis fotke ubrzo je shvatio o čemu se radi, te da je u pitanju stara uspomena na kojoj je sa svojom mlađom ćerkicom trudna Nikolina Pišek.

- Nisam se niti osvrnula, a od prve do poslednje fotografije prošlo je osam godina. Osam godina maminog najvećeg ponosa, sreće i ljubavi. I bilo je vredno svake sekunde. Volimo te seka Hana i ja - emotivnom porukom čestitala je ona rođendan svojoj mezimici Uni Sofiji koju je dobila sa pokojnim Vidojem.

Komentari (0)

Loading