Celebrity News

TRAGEDIJA u Francuskoj: Stigle loše vesti o zdravlju Gorana Bregovića, Dženana i ćerke se mole za njega

Povređen Goran Bregović u Parizu

TRAGEDIJA u Francuskoj: Stigle loše vesti o zdravlju Gorana Bregovića, Dženana i ćerke se mole za njega

Da je povređen Goran Bregović doznalo se od muzičarevih bliskih saradnika, koji su širu javnost obavestili da su prinuđeni da zakazane koncerte u Meksiku otkažu. Kantautor je, naime, zadobio povredu na motoru, vespi kojom se vozio po ulicama Pariza.

Pročitajte: Kupovao joj poklone, išla na njegovu jahtu: Ovaj SLAVNI muzičar je bio tajni LJUBAVNIK Lepe Brene (FOTO)

Profimedia

 

Brega je još prošlog meseca povredio rame, a kako mu ovo nije prvi put da ima problema sa kičmom i prelomima, po savetu  lekara morao je da zastane i prekine sa nastupima dok se potpuno ne oporavi. Jednom prilikom nakon povrede kičme mislio je da može da nastavi da svira, ali kako đavo ne da mira tako mu se desio peh na sceni zbog kog je zadobio još preloma pa je oporavak bio duži. Jedna crnkinja iz publike skočila je na scenu i njemu koji je tada sedeo na stolici sela u krilo, umalo oboje nisu pali. Zahvaljujući Goranovim kolegama to se nije dogodilo, ipak ovaj postupak obožavateljke znatno mu je pogoršao stanje.

Pročitajte: Ema, Una i Lula tatin su najveći ponos: Upoznajte ćerke Gorana Bregovića (foto)

Boško Karanović

 

Da ponovo ne bi došlo do slične situacije povređen Goran Bregović, koji nije više u mladim godinama da sve istrpi, doneo je odluku da nastupe odloži, zbog čega su njegove ćerke i supruga bile zadovoljne. Najpre zbog toga što će ga negovati, ali i zato što je to bio možda najduži period da su na jednom mestu locirani svi zajedno. 

Komentari (0)

Loading