Celebrity News

Umešala se DRUGA ŽENA: Cakanin muž učinio ono čega se oduvek plašila! Pevačica ne želi nikoga da vidi, sve miriše na RAZVOD

Muž Dragice Radosavljević Cakane u žiži je javnosti

Umešala se DRUGA ŽENA: Cakanin muž učinio ono čega se oduvek plašila! Pevačica ne želi nikoga da vidi, sve miriše na RAZVOD

Nije tajna da muž Dragice Radosavljević Cakane, pravnik Nebojša Negić privlači pažnju gde god da se pojavi, pa kako i ne bi kada je uspešan, bogat, a nadasve zgodan zbog čega je vrlo često obasut komplimentima. Kada je u društvu supruge komentari na konto njihovog skladnog braka, pa i usklađenih stajlinga, od čega gotovo nikada ne odstupaju kada posećuju javne događaje, još su lepši i sadržajniji, a neretko oboje i sami vole da pohvale lepotu kada je vide bilo u stvarima ili pak ljudima.

Pročitajte: Nije lako sa OVAKVOM MAĆEHOM! Evo kako je Cakana prihvatila ćerke iz prvog braka svog muža Nebojše

Boško Karanović

 

Idejom da u komplimentu nema ničeg lošeg, jer je to sastavni deo njegove i suprugine prirode Nebojša se "drznuo" i prokomentarisao provokativnu fotografiju upola mlađe Cakanine koleginice na "Instagramu".

- Izgledaš tako dobro aaa - napisao je pravnik ispod slike na kojoj Kija Kockar pozira u oskudnom kupaćem kostimu. 

Pročitajte: Nebojšu svi znate, a evo ko je bio Boris, prvi muž Dragice Radosavljević Cakane i otac njene ćerke Maje

 

 

Svega par minuta od objave, po pisanju Sveta, na Cakaninog izabranika, Kijini pratioci osuli su drvlje i kamenje uz reči da oženjenom, čoveku u godinama ovako nešto ne priliči i da na taj način javno ponižava suprugu. Nije sačekao mnogo muž Dragice Radosavljević Cakane obrisao je pomenuti komentar i dodao novi uz sliku sa suprugom.

- Možete vi poltroni do mile volje ljude da mažete go..nima, ali oni nikada zbog toga neće postati go...na, kao vi. Zaj.bali ste se - napisao je Negić, dok je estradna umetnica ugasila telefon, ne želivši ni sa kim da razgovara a posebno ne sa medijima. 

Pročitajte: Majčino srce razume: Cakanina ćerka napustila sve, pevačica joj dala blagoslov

Boško Karanović

 

Poznato je da se Dragica od prvog supruga razvela zbog ljubomore, nadamo se da ovo neće biti povod za prekid njenog drugog braka.

Komentari (1)

Loading
Mima

16:03 29.10.2022

Ofarbani,nije advokat vec pravnik,vara je na svakom.koraku..