Celebrity News

Da li vam je bolji frajer od Vojina? Ćetkovićeva bivša žena u ljubavi sa MINISTROM, evo koji poznati političar joj je pružio utehu (FOTO)

Bivša supruga Vojina Ćetkovića utehu pronašla pored političara

Da li vam je bolji frajer od Vojina? Ćetkovićeva bivša žena u ljubavi sa MINISTROM, evo koji poznati političar joj je pružio utehu (FOTO)

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković već petnaest godina uživaju u skladnom braku iz kojeg imaju dve ćerkice Veru i Milu, pa se malo ko seća da je glumac pre koleginice imao još jedan brak. Bivša supruga Vojina Ćetkovića, Nataša Milovanović takođe je poznata javnosti kao voditeljka Trećeg kanala, međutim nakon gašenja te televizije, ona se lagano povukla iz medija.

Nekadašnji supružnici čuvali su svoju ljubav daleko od očiju javnosti, međutim, vest o njihovom venčanju 2001. godine odjeknula je kao bomba u medijima. Bajka je ipak bila kratkog daha, te je ubrzo svako krenuo svojim putem, a bivša supruga Vojina Ćetkovića odselila se u Pariz gde je otpočela potpuno drugačiji život.

Pročitajte: Došla je u Beograd i nisu izdržali - Fotografije tajnog susreta sa bivšom suprugom Vojina Ćetkovića slomiće Slobodu

Instagram

 

Prema pisanju medija ona je utehu nakon razvoda pronašla kraj uglednog političara, te se navodi kako je jedno vreme bila u vezi sa Goranom Pitićem, ekonomistom i bivšim ministrom u Vladi Srbije koji se može pohvaliti veoma zanimljivom i neobičnom životnom pričom.

Goran je rođen 1961. godine u Velesu, gde je njegov otac dobio posao, a odrastao u Zadru. Tamo je napravio i prve košarkaške korake, a po dolasku u Beograd zainteresovao se za pevanje. Sa grupom "Dukat" nastupao je u Skadarliji kao postdiplomac, da bi kasnije postao član prve postave grupe "Legende", koja se tada zvala "Čarolije".

Pročitajte: Nekima je lepša i od Slobode - Prva žena Vojina Ćetkovića se skinula u kupaći, pogledajte samo to telo i lepotu fatalne plavuše (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Pitic (@piticgoran)

 

- Nezaboravan nastup imao sam 1985. u Nici, u operi „Akropolis“ gde sam pevao u horu opere „Samson i Dalila“, koji je pratio Plasida Dominga. Pevao sam i prvi tenor u operi „Erodijada” u Oranžu, pred deset hiljada ljudi. Sve mi se to dopalo pa sam krenuo i na časove solo pevanja. Godinu dana pevao sam i u Pozorištu na Terazijama. Bilo me je i na „Mesamu 87“, bio sam prateći vokal Radisavu Rodiću Rokiju koji je osvojio prvo mesto - ispričao je Goran u jednom intervjuu istčući da ga fatane ljubavi nisu zaobišle.

- U mom životu bilo je fatalnih momačkih ljubavi, bolnih, čudesnih, razarajućih, što neko za mene nikad ne bi rekao, jer me gledaju kao racionalnu osobu. Emocije su čudo. Nekad se čini da se ceo svet ruši kad gubimo ljubav, a onda shvatimo da život ipak ide dalje. Mislim da je ponekad dobro ne kontrolisati emocije, pustiti ih da izađu, da traju, jer je to – zdravo.

Pročitajte: Nataša nije mogla više da izdrži! Otkriven razlog RAZVODA Vojina Ćetkovića od prve supruge, sve se krilo od Slobode

 

 

U jednom od poslednjih intervjua koji je dala 2007. godine, bivša supruga Vojina Ćetkovića rekla je da joj je ljubav uvek prioritet, a ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama, ona deluje veoma zadovoljno i srećno u društvu gospodina nepoznatog javnosti.

Komentari (0)

Loading