Celebrity News

Velika promena: Ćerka Cuneta Gojkovića za ruku drži svog tek razvedenog kolegu, svi pričaju koliko su lep par (FOTO)

Ćerka Cuneta Gojkovića iznova je svojim telentom pa i izgledom privukla pažnju publike

Velika promena: Ćerka Cuneta Gojkovića za ruku drži svog tek razvedenog kolegu, svi pričaju koliko su lep par (FOTO)

Neopisiv emotivni brodolom ćerka Cuneta Gojkovića, Katarina Gojković doživela je nakon odluke da izađe iz braka i život nastavi sama. Svoje stanje očaja i tuge zbog neuspeha da očuva porodicu nekoliko puta u intervjuima ona je opisivala kao malu smrt, što po mišljenju mnogih razvod to i jeste. Taman što se bez burme na ruci i supružnika pod ruku, a samo sa sinom Sergejem Šepetkovskim vratila iz Amerike u Beograd i pronašla u srpskoj prestonici svoje mesto pod suncem, dramska umetnica suočila se sa činjenicom da joj je otac bolestan, a 2017. godine se zauvek rastala od njega.

Pročitajte: Ko još ovo radi: Ćerka Bokija Miloševića uputila poziv bivšoj ženi svog muža koji je ZAPREPASTIO i njega i celu porodicu

Foto: Dalibor Danilović

 
 

Smrt muzičara potpuno je poremetila ćerku Cuneta Gojkovića, koja nije dozvolila da javnost vidi njenu bol. Naprotiv, uvek se na javnim događajima pojavljivala uzdignute glave. Nije tajna da je u tom periodu dosta radila, sve u cilju da makar malo odagna misli.

Pročitajte: Zavirite po prvi put u dom Maje i Dragana Bjelogrlića: Luksuz kakav ne možete da zamislite, a tek da vidite prazničnu dekoraciju (FOTO)

borko karanovic

 

Roditeljstvo i ljubav sina Katarinu su dodatno okupirali, a malo je onih koji neće potvrditi da je odlična majka. Upravo naslednik uspeo je da vrati osmeh na lice glumice, koju je šira javnost imala priliku da pogleda u prvom delu serije "Mama i tata se igraju rata". Povodom premijere drugog dela,  pomenutog projekta, koji će se uskoro prikazivati na malim ekranima, ćerka Cuneta Gojkovića prošetala je crvenim tepihom u društvu kolege Svetozara Cvetkovića, a svi su primetili novi, zagonetan sjaj u njenim očima, zdravu energiju kojom je zračila, pa i njen interesantan stajling.

Pročitajte: Zavodnici na pesku: Dugo smo čekali da vidimo Dragana i Alekseja Bjelogrlića bez majice, svi primećuju JEDAN DETALJ (FOTO)

borko karanovic

 

Pantalone Katarine Gojković u skladu su sa novogodišnji raspoloženjem. Karo print nešto je što se u danima pred praznike vrlo nosi, stoga se može reći da je ona ispratila trendove, istovremeno lepo je uklopila boje garderobe, a tašnu sa cipelama, što su svi pohvalili.

 

Komentari (1)

Loading
Natalija

09:50 13.12.2022

Katarina je odlicna glumica,a nasledila je i dar za muziku od svog pokojnog oca,velikog pevaca.