Celebrity News

Zavodnici na pesku: Dugo smo čekali da vidimo Dragana i Alekseja Bjelogrlića bez majice, svi primećuju JEDAN DETALJ (FOTO)

Sin Dragana Bjelogrlića raste u odličnog glumca, mišljenje je koji mnogi dele

Zavodnici na pesku: Dugo smo čekali da vidimo Dragana i Alekseja Bjelogrlića bez majice, svi primećuju JEDAN DETALJ (FOTO)

Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića po mnogo čemu sličan je ocu. Najpre, jer uživa u glumačkim poduhvatima jednako kao on, a zatim jer voli sport i boravak u prirodi.  Otac i sin bar dva puta godišnje sa majkom Majom i sestrom Miom, vole da posete Barandu, mesto u Vojvodini u kom je dramski umetnik i reditelj odrastao, dok je pre par godina čak snimio i seriju o njemu, dobro poznat projekat "Vratiće se rode".

Pročitajte: VIĐALI SU SE IZA NJEGOVIH LEĐA: Otkrivamo kako je Bjelogrlić reagovao kad je saznao da mu se ćerka zabavlja sa Milanom Marićem

 

 

Porodična okupljanja u Barandi postala su obavezna kod Bjelogrlića koji ne kriju da na raskošnom imanju rado goste i prijatelje. Fotografije i snimci nastali pre par dana upravo u glumčevom rodnom mestu svedoče tome koga su sve od kolega ovoga avgusta srdačno primili u kuću i koliko se dobro svi zabavljaju.

Pročitajte: Ko je ovome mogao da se nada: Dragan i Maja Bjelogrlić PLAČU OD SREĆE zbog vesti koje im je saopštila ćerka Mia

Instagram

 
 

Aleksandar Radojičić, Miloš Biković, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Nina Janković i mnogi drugi već nekoliko dana gosti su porodice Bjelogrlić, a kako se iz priloženog vidi jedna od aktivnosti kojoj su se juče svi zajedno prepustili je igranje odbojke. Sin Dragana Bjelogrlića poneo je kapitensku poziciju jednog tima, Bjela drugog te je igra dobila i ozbiljno takmičarku notu. 

Pročitajte: Da li je toliki rad vredan zdravlja: Izgled Dragana Bjelogrlića sve zabrinuo (foto)

Instagram

 
 

Svi učesnici sa pratiocima na "Instagramu" podelili su ovaj lep momenat, nakon čega su usledili brojni komentarisali. Mnogi su tvrdili da se nadaju da se glumačka ekipa nije okupila samo zabave radi, već zarad još jednog odličnog projekta koji Bjela priprema, te da je ako je to istina vrlo lepo što će po prvi put reditelj raditi sa svojim naslednikom. Bilo je i onih koji su se pitali zašto je sa okupljanja odsustvovao Bjelin budući zet glumac Milan Marić i da li je uopšte bio pozvan.

 

Komentari (0)

Loading