Celebrity News

Oglasila se iz porodilišta najlepšim povodom: Dajana Paunović saopštila PRELEPE VESTI, svi joj čestitaju (FOTO)

Objava Dajane Paunović raznežila je mnoge

Oglasila se iz porodilišta najlepšim povodom: Dajana Paunović saopštila PRELEPE VESTI, svi joj čestitaju (FOTO)

Početkom prošle godine voditeljka Dajana Paunović odlučila je da se povuče sa malih ekrana, te su se gledaoci koji su svaki novi dan započinjali uz "Svitanje" neminovno zapitali da li će lepu voditeljku imati prilike da gledaju u nekom drugom formatu ili je njena odluka o napuštanju javnog života konačna. Ova uspešna dama i posvećena mama koja je svu svoju energiju usmerila u drugačijem pravcu, čini se sa takvom lakoćom uspeva da uskladi majčinstvo, karijeru i brigu o sebi, a na prvom mestu o onima kojima je pomoć najpotrebnija. U prilog tome govori i najnovija objava Dajane Paunović kojom je po ko zna koji put ona obradovala naciju, ali i šire.

Dajana Paunović osnovala je istoimenu Fondaciju čiji je cilj da ženama pruži podstrek u svim sferama i na svim nivoima, a budući da je nedavno osnovana, impresivni su uspesi koje ova organizacija niže te se o njenim humanim delima sve češće govori i piše.

Pročitajte: Kojoj ženi je lako kad muž ima decu iz prvog braka - Dajana PRVI PUT ISKRENO o odnosu sa Žikinim sinom Andrijom

Instagram

 

- Velika je čast danas biti u najtežim trenucima sa našim narodom u Kosovskoj Mitrovici, a posebno na mestu gde se rađa novi život i gde velikim brojem porođaja sada sa sigurnošću možemo da kažemo da Srbi sa Kosmeta imaju budućnost - napisala je Dajana čija je Fondacija uz podršku humanih ljudi obezbedila poklone i pakete za novorođene bebe i njihove mame.

Pročitajte: Žika je emotivac, sin je na mene borben! Dajana Paunović otvorila dušu (VIDEO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

 

Objava Dajane Paunović još jedan je pokazatelj koliko poštovanje svojim požrtvovanjem nekadašnja voditeljka zaslužuje, a da odluka o osnivanju pomenute Fondacije nije došla preko noći, ona je jednom prilikom istakla:

‒ Kao moderator međunarodne konferencije „Žene lideri i rodna ravnopravnost“ detektovala sam brojne probleme koji postoje u društvu, a ubrzo sam sebi postavila i pitanje zašto se ne bih uključila u njihovo rešavanje? Jedan od puteva da to učinim bilo je osnivanje Fondacije koja će ženama davati podstrek u svim sferama i na svim nivoima. Iako ovaj angažman iziskuje mnogo energije, ponosna sam što radimo na terenu, gde iz dana u dan otkrivam šta bi još moglo da se učini.

Komentari (0)

Loading