Celebrity News

Dani kada je bio najsrećniji: Ljubavna priča Arijane i Siniše Mihajlovića završila se trostrukim venčanjem, ovako su izgledali (FOTO)

Venčanje Siniše Mihajlovića događaj je kojeg se čitava Evropa seća, svi su prenosili

Dani kada je bio najsrećniji: Ljubavna priča Arijane i Siniše Mihajlovića završila se trostrukim venčanjem, ovako su izgledali (FOTO)

Venčanje Siniše Mihajlovića jedna je od lepih stvari iz života sportiste koje se svi sada prisećaju.

Prerani odlazak Siniše Mihajlovića pogodio je čitavu Evropu. Čak i oni koji nikada nisu bili ljubitelji fudbala, ali su ispratili borbu bivšeg fudbalskog asa, ne mogu da dođu sebi od šoka. S obzirom na to da se pokojni Miha već jednom izborio s leukemijom, gotovo niko nije ni sada nakon drugog ciklusa hemioterapije očekivao drugačiji scenario. Siniši i njegovoj porodici mesecima unazad slate su poruke podrške i molitve, nažalost, jedan od najboljih napustio je ovaj svet, a njegovim prijateljima, pa ni onima koji su ga u stopu pratili i voleli njegovu borbenosti i pobednički duh nije preostalo ništa drugo do da ga se sećaju nasmejanog, vedrog, voljenog i uvek sa pobedonosnim izrazom na licu.

Pročitajte: Italija i Srbija u suzama: Siniša Mihajlović izgubio borbu sa leukemijom

Branko Pantelić, Gloria

 

Branko Pantelić, Gloria

 

Nije tajna da je Miha živeo za fudbal, bežao je iz bolnice i uprkos teškom oporavku sedao za trenersku klupu. Jasno i vrlo jednostavno - sport je bio njegova najveća ljubav. Jedino porodica Siniši je bila ispred fudbalske lopte. Supruga Arijana bila je zenica njegovog oka, njegova najveća podrška, oslonac u teškim momentima i majka njegovo petoro dece Virdžinije i Viktorije, Miroslava, Nikolasa i Dušana. S atraktivnom italijanskom voditeljkom Mihajlović je proživeo neke od najlepših dana u svom životu, a da je ljubav među njima bila čarobna, prava i bezuslovna Miha i Arijana potvrdili su tako što su se venčali čak tri puta. 

Pročitajte: Srce će pući: Porodica Siniše Mihajlovića skrhana, obistinile su se najgore slutnje

Branko Pantelić, Gloria

 

Branko Pantelić, Gloria

 

U građanski brak stupili su na Vidovdan davne 1996. godine, da bi devet godina kasnije bilo održano i crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. O njemu su izveštavali gotovo svi mediji srpski i italijanski, a mlada i mladoženja zaljubljeni i mladi blistali su u svojim predivnim odevnim kominacijama.

Pročitajte: Poslednja fotografija Viktorije Mihajlović s ocem će vas rasplakati: Ti imaš dušu kakvu ja želim da imam... FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Dvadeset pet godina kasnije skladni supružnici priredili su još jedno venčanje, kojem su ovoga puta prisustvovala njihova deca. Miha i Arijana  na imanju u Porto Ćervu obnovili su zavete i ponovo stali pred oltar. Novo venčanje Siniše Mihajlovića bilo je kao i prvog puta bajkovito a gotovo jednako mediji su toj zgodi posvetili pažnju. Arijani i deci ostaje samo da se tih dragih momenata prisećaju i čuvaju ih duboko u srcu.

 

Komentari (1)

Loading