Celebrity News

Nikola, OŽENJEN SI! Kojo uslikan kako se ljubi u usta sa tek razvedenom koleginicom, pogledajte fotku koja kruži Internetom

Brak Nikole Koje i Aleksandre Đurić poseban je u svakom smislu

Nikola, OŽENJEN SI! Kojo uslikan kako se ljubi u usta sa tek razvedenom koleginicom, pogledajte fotku koja kruži Internetom

Da je brak Nikole Koje idealan svi mediji su pisali. Glumac i njegova supruga, po mišljenju mnogih žive svoju bajku, koju su dodatno lepom svojim rođenjem učinile njihove tri naslednice. Nije tajna da je kraj Aleksandre Nikola pronašao sve što je ikada tražio, najpre oazu mira i sklada, koju nije dozvolio mediji da naruše.

Pročitajte: O kakva je to ljubav bila! Tužne vesti pristižu iz doma Nikole Koje, glumac neutešan: Voleću te zauvek (FOTO)

Boško Karanović

 
 

Nikada se brak Nikole Koje nije našao na listi pitanja u okviru razgovora sa glumcem. Već u startu naglašavao je novinarima da o porodici ne želi da govori i držao se tog stava vrlo strogo i mudro. Pronašao je dramski umetnik recept kako da svoje najmilije skloni od tabloida, a brojni naslovi koji su se pojavljivali bili su isključivo plod mašte njihovih autora i čiste spekulacije.

Pročitajte:Fotografija osvanula na Instagramu: Oženjeni Nikola Kojo u krevetu sa OVOM poznatom ženom

Instagram

 
 

Nisu, doduše, mediji ni imali mnogo razloga da pišu o Nikoli i njegovom odnosu sa suprugom. Povoda dramski umetnik i njegova izabranica za to nisu davali, naprotiv klonili su se skandala ili bilo kakve druge vrste intriga koje bi ih mogle dovesti do naslovnih strana. Godinama je glumac vodio računa o svakom svom koraku, stoga je sve iznenadilo kada su se nedavno pojavili snimci i fotografije na kojima se vrlo opustio.

Pročitajte: Veliki dan u životu Nikole Koja: Čestitke se nižu VIDEO

Instagram

 

Na njima on ljubi tek razvedenu koleginicu Jelenu Jovičić. Sve se dogodilo u toku probe i za potrebe mjuzikla, ali čim je materijal dospeo na društvene mreže rodile su se brojne spekulacije koje se tiču Nikole i njegovog braka. 

Komentari (1)

Loading
Brajna Koy

13:46 16.12.2022

Moral i glumci to je neSpojivo. Kroz vreme njima je sve gluma pa cak i ljubav prema dijeci... Zato sve daju samo da cerke udaju za dobra sponzora...