Celebrity News

PONOVO ZAJEDNO: Sin Strahinja pomirio Sanju Marinković sa mužem, opet stoje jedno uz drugo (FOTO)

Sin Sanje Marinković obeležio je rođendan

PONOVO ZAJEDNO: Sin Strahinja pomirio Sanju Marinković sa mužem, opet stoje jedno uz drugo (FOTO)

Petnaest godina sin Sanje Marinkoić, Strahinja Uhrin juče je napunio, što je voditeljku učinilo dodatno ponosnom te se  pratiocima na "Instagramu" pohvalila slikama sa proslave koju je nasledniku priredila. Ako se uzme u obzir da Sanja ne voli intimne trenutke da deli sa publikom, posebno ne to kako njen naslednik izgleda, koji su mu hobiji i kakav je u školi, kadrovi rođendanske žurke bili su pravi specijal za oči šire javnosti.

Pročitajte: NAPUŠTAM GA, GOTOVO JE: Sanja Marinković donela odluku koja je šokirala sina Strahinju i celu porodicu (FOTO)

Instagram

 

Na par fotografija koje je voditeljka stidljivo objavila videlo se da se vrlo potrudila oko zakuske, da na trpezi ima raznih specijaliteta, od pita, preko sireva, kobasica i salata,  istovremeno pokazala je koju je tortu za jedinca odabrala. Poslastica na dva sprata ukrašena plavo-zlatno-belim tonovima sa lopticama na vrhu podsetila je na svemir, te su svi prvo protumačili da Sanjinog mezimca zanima ta oblast.

Buduću da ima svega 15 godina, da je sada u "najluđem" tinejdžerskom dobu, dok ne dođe vreme za studije sin Sanje Marinković najverovatnije će još sto puta promeniti svoja interesovanja, a ponosna mama je tu da ga u koraku prati i podrži ga na njegovom putu. Kratkom ali vrlo emotivnom porukom čestitala mu je najlepši dan:

- Strahinja 15. Moja mera ljubavi.

Pročitajte: Sin Sanje Marinković već je veliki momak, a iza njegovog imena krije se jedna sasvim neobična priča

 

 

Inače, Strahinja Uhrin kruna je ljubavi voditeljke i njenog izabranika Aleksandra Uhrina od kog se pre par godina razvela. Kako je bračni par nakon razvoda ostao u divnim odnosima, najpre zbog naslednika, veruje se da je i on bio na proslavi.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Camdzija

08:42 22.12.2022

" Ovo" moze da trpi jedino onaj ko sa njom ima dete , zato ce se vratiti njemu.