Celebrity News

Svekrva, možeš da gledaš i PLAČEŠ: Kako je Anastasija pobedila u ratu sa Gudeljovom majkom i jednom fotkom je porazila (FOTO)

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja pod pritiskom porodice i medija

Svekrva, možeš da gledaš i PLAČEŠ: Kako je Anastasija pobedila u ratu sa Gudeljovom majkom i jednom fotkom je porazila (FOTO)

Vrlo skladna, čvrsta i utemeljena na pravoj ljubavi je veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. Zajubljeni par, između ostalog, gaji i međusobno poštovanje i podršku čemu svedoči to što je pevačica od prvog dana bila kraj fudbalera tokom Mundijala u Kataru. Nemanja na teren nije mogao da izađe da pre toga ne pogleda u tribine i vidi Anastasiju, a ona je sve dala da mu pošalje pozitivne vibracije i najglasnije navija.

Pročitajte: Dok je Gudelj zatvoren u karantinu, Anastasija je u Kataru sebi našla zanimaciju! Pogledajte fotke Cecine ćerke, svi se pitaju je li MOGUĆE

Instagram

 

Nemanja i Tasa tokom takmičenja, po pisanju domaće štampe, videli su se par puta, a ona je tada kao što to čine prave žene fudbalera izbegavala da započinje svađu i raspravlja se iako je, koliko se saznaje, imala povoda za to. Sve je učinila da Gudelj bude miran i fokusira se na rezultat na terenu.

Pročitajte: Odlučujuća utakmica otkrila konačnu ISTINU o odnosu Ražnatovića i Gudelja, evo s kim je Anastasija uslikana na tribinama FOTO

 

 

Anastasija je sve vreme trajanja prvenstva ignorisala otrovne strelice koje su dolazile iz pravca Gudeljeve majke i sestre. Naime, prema pisanju Kurira, Olivera i Vanja Gudelj nisu želele da sede na tribinama kraj Anastasije, navodno su čak tražile da budu na sedištima koja su što dalje od njenog. U početku, Nemanja je nailazio izgovore za majku i sestru, a potom, po svemu sudeći stao na pevačicinu stranu, i s njom otputovao nazad u Sevilju.. 

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija srećnog para iz aviona na kojoj se vidi kako spavaju zagrljeni i putuju u Španiju gde će nastaviti svoju romansu. Ipak, i dalje ostaje otvoreno pitanje dokle će porodica poznatog fudbalera praviti spletke i pokušavati da naruši njihov odnos, kada je više nego jasno na čijoj strani je njegovo srce. 

 

Komentari (0)

Loading