Celebrity News

Glavna meta ogovaranja: Evo zašto su svi gledali u Katarinu Rebraču na Laćinoj sahrani (FOTO)

Katarina Rebrača u javnosti pojavila se veoma tužnim povodom

Glavna meta ogovaranja: Evo zašto su svi gledali u Katarinu Rebraču na Laćinoj sahrani (FOTO)

Više od deset godina prošlo je otkako je pokrenut sudski postupak protiv Katarine Rebrače pod optužbom da je zloupotrebom "Fonda za prevenciju raka dojke" protivpravno prisvojila više od 22 miliona dinara koje su uplaćivali građani i donatori. Suđenje je trajalo je do 2018. godine kada je osuđena na dve godine i deset meseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja, međutim godinu dana kasnije Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Katarini Rebrači, te je naloženo da se ponovi suđenje pred Višim sudom, a pre nekoliko meseci ona je oslobođena optužbi i proglašena nevinom za delo koje joj se stavlja na teret. Tokom svih ovih godina, Katarina Rebrača u javnosti nije se pojavljivala, osim na suđenjima, a danas je ipak napravila izuzetak.

Pročitajte: Muk i tišina na Novom groblju! Poznati se u suzama opraštaju od Laće - Tužna povorka ispratila ga u večnu kuću (FOTO)

Ata Images

 

Naime, tužna vest o preranoj smrti tekstopisca Milana Radulovića Laće pogodila je i potresla čitavu javnost, a između ostalih i nekadašnju manekenku koja je veoma bliske prijateljske odnose negovala kako sa preminulim sinom pokojne Marine Tucaković tako i sa čitavom porodicom, koja nažalost sada broji samo jednog člana, neutešnog Futu.

Pročitajte: Potresne scene na Novom groblju! Neutešni Futa poslednji put se oprašta od sina Laće - Suze same idu (FOTO)

Ata Images

 

Na Laćinu sahranu, na Novo groblje stigla je skrhana od bola Katarina kako bi se oprostila po poslednji put od njega, a dirljivi susret sa ocem pokojnika potresao je mnoge.

Pročitajte: Katarina Rebrača se danas pojavila na sudu - Sve iznenadila izgledom (FOTO)

Ata Images

 

Katarina Rebrača u javnosti, tačnije na sahrani pojavila se držeći u rukama venac od belih ruža i sa posebnom posvetom kako bi dostojno svog prijatelja ona ispratila u večnu kuću gde će pored brata i majke počivati.

Komentari (0)

Loading