Celebrity News

Psovka pred svima: Obrt u braku Veljka i Bogdane dok čekaju drugo dete, Veljko više ne krije (FOTO)

Bračna kriza Bogdane i Veljka Ražnatovića prerano je počela

Psovka pred svima: Obrt u braku Veljka i Bogdane dok čekaju drugo dete, Veljko više ne krije (FOTO)

Niko se nije nadao da će bračna kriza Bogdane i Veljka Ražnatovića još na početku zajedničkog života početi, još manje da će njeni detalji dospeti u javnost.

Pročitajte: Pa zar joj je stomak već ovoliko porastao? Ovo je prva fotografija trudne Bogdane Ražnatović, iznenadila sve!

Mirko Tabašević

 

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović i njegova izabranica venčali su se pre tri godine, a sa detaljima njihove veze, zatim veridbe, pa i samog svadbenog veselja bili su upoznati ljudi širom Balkana i dijaspore. Ništa nije ukazivalo da to da će se problemi u odnosu zaljubljenog para roditi, a zaključak koji su mnogi u tom momentu mogli izvesti iz svega prasiranog bio je da se novopečeni supružnici naprosto obožavaju.

Pročitajte: Cecina svekrva imala je želju koju je pevačica morala da ispuni: Reči Arkanove majke i danas svi pamte, Ceca nije uspela da sakrije

Creative Couple Media

 

Osećanja Veljka i Bogdane nimalo se za tri godine braka nisu promenila, ono što se međutim korigovalo je njihova potreba da jedno drugome ukažu na mane. Prvi korak napravio je Cecin prvenac, koji je supruzi izneo problem.

- Ko rano rani - taj ide na ku..c svima... pali i gasi svetla po sobi, lupa po kuhinji i udara vratima i glasno odlazi. Bogdana izvini - napisao je bokser na svom profilu na "Instagramu".

Pročitajte: Najsrećniji dan u domu Ražnatovića: Veljko i Bogdana slave, čestitke ne prestaju da stižu FOTO

Instagram

 

 

Ovim je jasno stavljeno do znanja zbog čega bi eventualno bračna kriza Bogdane i Veljka Ražnatovića mogla da nastane, ono što nije bilo najasnije je da li je Ražnatović ovim putem kritikovao sebe ili suprugu.

Komentari (0)

Loading