Celebrity News

Milica Todorović mami Jasmini saopštila dugo iščekivane vesti: Zna se i pol deteta, dečak je (FOTO)

Milica Todorović majka bi u skorije vreme volela da postane

Milica Todorović mami Jasmini saopštila dugo iščekivane vesti: Zna se i pol deteta, dečak je (FOTO)

Milica Todorović jedina je pevačica koja pred javnošću i medijima nema zadrške niti tajni. To zasigurno ima veze sa njenim slobodnim karakterom, nesputanom prirodom pa i samom činjenicom da je vrlo mlada, već sa 17 godina krenula u estradne vode te joj je kao nekome ko je nedovoljno zreo data sloboda u ophođenju, dok joj je istovremeno ukazano poverenje i pruženo razumevanje. Nije Milica tokom karijere imala mnogo nepoželjnih ispada. Svoje greške prikrivala je šarmom i duhovitošću, a kako su novinari, kolege i publka navikli da se prema njima odnosi bez dlake na jeziku, kao prema sebi ravnima i bliskima tako nikoga nije začudilo kada je u medijima ona počela da iznosi detalje vezane za majčinstvo, odnosno ulogu majke koju bi u bliskoj budućnosti volela da iskusi sa obožavanim muškarcem. Milica Todorović majka priželjkuje da postane i to više nije tajna niti tabu teba, začkoljica je ta što je materinski instinkt u sebi probudila tek nakon što je ostala bez emotivnog partnera.  

Pročitajte: Nije otplesao čak ni jedno leto: Gudelj je PROŠLOST, ODLUČILA je da ga zameni DRUGIM FUDBALEROM! Nova ljubav na pomolu

Instagram

 

Nakon raskida veze sa glumcem Petrom Strugarem estradna umetnica nije imala sreće da pronađe osobu sličnu sebi, sa kojom će otpočeti zajednički život, stati na ludi kamen pa i uspeti sebi da ostvari san i postane majka. Nažalost, više od godinu dana Milica je sama, ali ne i usamljena. Vratila se svojoj porodici. Redovno obilazi roditelje u Kruševcu, druži se sa prijateljima i neverovatno mnogo se raduje kada dozna da su pojedini od njih dobili dete. Prva je na slavlju, prva da zapeva a prva i da čestita posebno putem društvenih mreža.

Pročitajte: Milica Todorović majka želi da postane njene reči odzvanjaju : Volela bih da je DEVOJČICA, svi su oduševljeni zbog nje

Instagram

 

Skorašnja čestitka upućena dragim ljudima u vidu fotografije bebe dečaka raznežila je sve koji su imali prilike ovaj Miličin gest da pogledaju.

- Čestitam baba. Bravo mama carice - glasile su Miličine reči.

 

 

Komentari (0)

Loading