Moda

Nedugo nakon venčanja Nikole Rađena i Ana Kokić po drugi put zablistala u BELOM! Svi čestitaju (FOTO)

Modni odabir Ane Kokić izazvao je debatu među njenim pratiocima

Nedugo nakon venčanja Nikole Rađena i Ana Kokić po drugi put zablistala u BELOM! Svi čestitaju (FOTO)

Otkako je prošlog vikenda na ludi kamen sa izabranicom Milicom stao nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen, sve oči uprte su u njegovu bivšu suprugu i svi bi da doznaju kako se povodom tog čina ona oseća,a sada je nakon nekoliko objava na društvenoj mreži "Instagram" pevačica ponovo dospela u žižu interesovanja. Tema o kojoj se neprestano priča jeste modni odabir Ane Kokić kojim je zaintrigirala čitavu javnost, ali i podstakla mnoge komentare.

Da i te kako uživa u svakom trenutku, te da je ljubavnu priču sa bivšim sportistom iz koje imaju dve devojčice ostavila iza sebe i samouvereno nastavila dalje, svedoče upravo pomenute fotke na kojima atraktivna plavuša izgleda bolje nego ikad, međutim ono što je svima zapalo za oko jeste modni odabir Ane Kokić u beloj boji kojim prema mišljenju mnogih sluti na venčanje.

Pročitajte: Fotografija govori više od hiljadu reči - Cveće i romantika, srce Ane Kokić je PONOVO OSVOJENO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Većina njenih fanova u prvi mah pomislila je kako pevačica želi da poruči da je i ona spremna na takav korak, međutim, da je ipak u pitanju samo stajling za potrebe novog spota na kojem radi, postalo je jasno svima koji su malo detaljnije pogledali opis fotografije.

- Magično mesto za koje vam nisu potrebni filteri! Nestrpljivo čekam dan kada ćete videti ovaj spot! A o pesmi da ne pričam… Toliko emocija, kreativnosti i mašte u tri minuta nisam do sada imala! Znam da će se devojkama posebno dopasti - napisala je Ana i odagnala sve sumnje dok se svi slažu da joj belo savršeno pristaje te da bi lepo bilo ponovo je ugledati u venčanici.

Pročitajte: GRK PREKINUO NASTUP ZBOG NJE! Ana Kokić napravila lom u Solunu! (VIDEO)

Instagram

 

Da li će i ona uskoro pred oltar ostaje nam da vidimo, a ako je suditi po izjavi koju je Ana nedavno dala za medije, na takav korak neće se tek tako odlučiti:

- Nisam zaljubljena i nemam nameru jer to ne možete da planirate, ali sam sada mnogo skoncentrisana na posao i onda ni ne razmišljam o tome - rekla je pevačica koja se u potpunosti posvetila velikoj ljubavi - muzici, otkrivajući svoj emotivni status.

Komentari (0)

Loading