Celebrity News

Karleuša napravila spektakl za Novu godinu, o kostimu bruje na društvenim mrežama! (VIDEO)

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića po priči pevačice još uvek nije priveden kraju

Karleuša napravila spektakl za Novu godinu, o kostimu bruje na društvenim mrežama! (VIDEO)

Ata Images

Par dana pred proslavu Nove godine razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića ponovo je dospeo u žižu medijskog interesovanja. Taman kada su svi pomislili da je između pevačice i bivšeg fudbalera sve gotovo, da su potpisali brakorazvodne papire i odnos okončali, pop diva dala je intervju u kom je naglasila da do razlaza još nije došlo, te da zapravo ona i otac njene dve ćerke Atine i Nike i dalje žive pod istim krovom.

Pročitajte: Ljubav se jednostavno DESILA: RAZVOD od Duška bio je sudbina, ali Karleuša ne tuguje! Stiže još jedna BEBA (FOTO)

Foto: Edi Adlan

 

Zbunila je Jelena javnost ovom izjavom, ipak nagovestila je da u novoj godini priželjkuje da Duško prema njoj promeni stav, što govori u prilog tome da još uvek nisu rešili krucijalne bračne probleme. Da će dosta vode Savom morati da proteče pre nego što se supružnici ponovo zbliže i nastave tamo gde su stali svedoči i činjenica da ponoć 31. nisu dočekali zajedno.

Pročitajte: Nije valjda mislio da će plakati za njim? Mesec dana od RAZVODA, Karleuša u zagrljaju drugog! Da li je bolji frajer od Duška? (FOTO)

Instagram

 

Sportista je na dan proslave čitave večeri na "Instagramu" objavljivao snimke iz kluba u kom je bio sa prijateljima, za to vreme Jelena je zabavljala publiku u jednom prestoničkom hotelu, gde je još jednom pomerila granice. 

Pročitajte: PALA JE ODLUKA: razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića iznedrio ovakvu podelu imovine: Kuća neće biti pevačicina (FOTO)

Ata Images

 

Poznato je da je Karleuša odličan performer, da su njeni nastupi uvek po uzoru na svetske zvezde što ni ovoga puta nije bio izuzetak. Neumorno je pop zvezda pevala svojim obožavaocima, potrudila se da doček 2023. godine zauvek pamte, dok je od nekih od njih dobila i prvi poljubac u ponoć. Najzadovoljnija je Jelena kada je na sceni okružena onim koji vole njene pesme i scensku igru, stoga se veruje da joj Duškovo odsustvo nije toliko teško palo. Na kraju krajeva današnji dan namenjen je porodičnom okupljanju i otvaranju poklona sa naslednicama.

Ata Images

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Nele

11:40 02.01.2023

Koga briga sta ko radi , al u ovom slucaju covek se spasao