Celebrity News

Milica je ponosno objavila: U dom Mitrovića za Novu godinu stigla je ONA, svi čestitaju (FOTO)

Autor: | 02/01/2023

Supruga Željka Mitrovića ima čime da se pohvali

Milica je ponosno objavila: U dom Mitrovića za Novu godinu stigla je ONA, svi čestitaju (FOTO)

Nedavnio je vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović sumirao godinu uspeha u okviru njegove kompanije, priredio tradicionalnu novogodišnju žurku i tom prilikom podelio bonuse svojim zaposlenima. Međutim, na znatno intimnijoj večeri bio je naročito darežljiv prema svojoj supruzi Milici koja se nedavno pohvalila veoma skupocenim poklonom. Supruga Željka Mitrovića, naime, podelila je s pratiocima na društvenim mrežama trenutak koji je čak i nju iznenadio, iako je uveliko navikla na veoma luksuzne izlive pažnje njenog poznatog muža.

Instagram

 

Supruga Željka Mitrovića dobila je veoma skupocenu ogrlicu kojom ju je medijski magnat iznenadio na zajedničkoj večeri a zatim je iskoristila priliku da se najnovijim poklonom koji je dobila pohvali i javno. Od Željka je svakako mogla da očekuje nešto slično jer je za sve ove protekle godine njihovog braka Milica već navikla na luksuzna iznenađenja svog muža. Pre tačno pet godina, takođe u novogodišnjoj noći, supruga Željka Mitrovića počašćena je i skupocenim prstenom koji bi se, primetićemo, mogao savršeno slagati uz ogrlicu koju je sada dobila.

Pročitajte: Milica je izgledala kao manekenka, Željko sa šiskama: Pogledajte jedinu sačuvanu fotografiju bračnog para Mitrović sa početka zabavljanja

 

 

Supruga Željka Mitrovića i vlasnik "Pink Media Group" ove godine, u avgustu, obeležiće tačno tri decenije otkako su u braku, a za to vreme dobili su ćerke Kristinu i Andreu. Jedno drugom veoma su posvećeni pa ovakva iznenađenja su praktično njihova svakodnevica, a Željko nikada nije krio da mu je upravo supruga desna ruka u svemu što radi.

Komentari (0)

Loading