Celebrity News

Melini i Harisu dosta svega: Đina objavila fotografije u ljubavnom zanosu sa novim dečkom, pogledajte šta su radili pred svima (FOTO)

Novi dečko Đine Džinović nije više tajna

Melini i Harisu dosta svega: Đina objavila fotografije u ljubavnom zanosu sa novim dečkom, pogledajte šta su radili pred svima (FOTO)

Miloš Nadaždin

Nakon brojnih spekulacija na temu emotivnog statusa atraktivne ćerke Harisa i Meline Džinović, ona je odlučila da stavi tačku na sva nagađanje i pokaže ko je taj momak koji je zarobio njeno srce, pa samim tim novi dečko Đine Džinović više nije misterija za javnost.

Pročitajte: Golišava na snegu -Tata Harisu nije dobro zbog nove fotografije ćerke Đine, sve se vidi (FOTO)

Instagram

 

Naime, nakon što je na leto prošle godine ona raskinula vezu sa fudbalerom Andrejem Đurićem, ljubavni život Harisove naslednice ne prestaje da intrigira javnost, a natpisi o njenoj romansi sa muzičkom zvezdom Vojažem svakodnevno su punili novinske stupce. Sada je ona odlučila da se oglasi po ovom pitanju, čime je izazvala veliku medijsku pažnju, a novi dečko Đine Džinović danas je glavna tema.

Pročitajte: Harise, ja ne mogu više - Kako je Đina Džinović UNIŠTILA harmoniju u braku Meline i Harisa

Instagram

 
 

Romantični kadrovi na kojima Đina pozira sa svojim izabranikom, preplavili su društvene mreže, a ako je suditi po ovim objavama, reklo bi se da je i te kako ispunjena i srećna.

Pročitajte: Đina, sada mi je stvarno DOSTA! Haris Džinović žestoko napao ćerku, jednu stvar ne može da joj oprosti

Instagram

 
 

Đina je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima veoma prisni njih dvoje razmenjuju nežnosti, a iako je na svim fotkama sakrila kako on izgleda, otkrila je njegov identitet kada ga je tagovala. U pitanju je Andrej Blagojev, interesantno, imenjak njenog bivšeg dečka fudbalera.

Komentari (0)

Loading