Celebrity News

Rani radovi ćerki Željka i Milice Mitrović: Pogledajte, po internetu se širi snimak, dobro se vidi da su to one (VIDEO)

Ćerke Željka i Milice Mitrović rođene su za scenu

Rani radovi ćerki Željka i Milice Mitrović: Pogledajte, po internetu se širi snimak, dobro se vidi da su to one (VIDEO)

Željko i Milica Mitrović bez premca su na poslovnom polju te su se zaslužno našli na listi najmoćnijih ljudi kada je show business u pitanju, a iz više od decenije dugog braka oni su dobili dve naslednice, Kristinu koja je rođena 2000. i godinu dana mlađu Andreu. Ćerke Željka i Milice Mitrović od roditelja su nasledile odlične gene, izrasle su u nestvarne lepotice, a pored toga što su lepe one su i veoma uspešne mlade devojke, koje su život uzele u svoje ruke.

Iako su mnogi možda već zaboravili, ćerke Željka i Milice Mitrović već kao veoma male devojčice našle su se u više navrata ispred kamera. Bile su voditeljke nekoliko dečijih emisija, a snimale su i tinejdž pesmice koje su u to vreme bile vaoma popularne. Jedna od tih jeste i pesma "Simpatija" koje se posebno njihova generacija i danas rado seća, pa se ovaj dečiji hit neretko može naći na društvenim mrežama kao veoma lep podsetnik izrazitog muzičkog talenta tada veselih tinejdžerki, Kristine i Andree.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića se ponosno pohvalila - Na ruci je ZASIJAO najvredniji poklon, sada je na redu BEBA (FOTO)

 

@dragibravo 2011. pališ pink kids i prvo šta kreće jeste pop girls #fyp #nis #dragibravo #dragibravonis #srbija #2000te #balkan ♬ original sound - Dragi Bravo

 

Uspešnu televizijsku karijeru mnogi su predviđali Kristini i Andrei još u tim godinama, što zbog lepote, što zbog talenta i smisla za javni nastup, međutim one su se, bar za sada odlučile za drugačiji životni put.

Starija, Kristina već nekoliko godina uživa u romansi sa prebogatim Ilijom, sinom ukrajinskog „kralja uranijuma“, a i sam je veoma uspešan u biznisu koji je razvio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Londonu gde je sa Kristinom svio svoje malo gnezdo. Za razliku od Kristine, njena mlađa sestra Andrea nije toliko eksponirana u javnosti i trudi se da privatnost sačuva iza četiri zida koliko je to moguće. Poznato je da je u stabilnoj vezi već dve godine, a njen dečko Šon Parnet, inače Amerikanac, završio je Medicinski fakultet u Beogradu.

Komentari (0)

Loading