Celebrity News

Gole savršene noge, nikad provokativnija: Stajling Manuele Bijelić zapalio Instagram, svi gledaju šta nosi na rukama (FOTO)

Stajling Manuele Bijelić za novogodišnju noć za svaku je pohvalu

Gole savršene noge, nikad provokativnija: Stajling Manuele Bijelić zapalio Instagram, svi gledaju šta nosi na rukama (FOTO)

Mnogo puta do sada stajling Manuele Bijelić komentarisan je u pozitivnom, ali i u negativnom kontekstu. Modni stručnjaci ili pak oni koji veruju da pripadaju tom taboru, ćerki Dragane Mirković pronalazili su uglavnom mane, ističući u prvi plan činjenicu da sa novcem koji porodica Bijelić poseduje ona može to mnogo bolje. 

Pročitajte: Dragana Mirković okitila jelku, dvorac sada izgleda još lepše: Svi komentarišu da takvu raskoš još nisu videli (FOTO)

Instagram

 

Da uz malo truda ume savršeno da se obuče Manuela je dokazala u novogodišnjoj noći kada je zasijala svim svojim sjajem. Naime, za doček Nove godine ona je odabrala svetlucavu haljinu kraljevsko plave boje kojom je istakla rame i izvajane noge.

Pročitajte: Tata Toni je upravo objavio na Instagramu: Manuela Bijelić nestala, pa nas obradovala DIVNIM VESTIMA! Dragana i ponosna i UPLAŠENA

Instagram

 

Stajling Manuele Bijelić zasenio je sve prethodne modne kombinacije koje je ona umela da ponese te se komentariše da je naslednica milionera Tonija Bijelića konačno potražila savet stručnjaka ili da je pak modno sazrela.

Pročitajte: Marko i Manuela napustili Draganu i Tonija, folk zvezda van sebe: Nedostajete nam

Instagram

 

Laganim koracima nova muzička nada postaje uzor mladima, koji će zasigurno nakon njenog najnovijeg izdanja ubuduće pratiti njen stil odevanja. Prekrasno odevena Manuela je 2023. dočekala sa prijateljima u jednom elitnom prostoru u Beču u blizini stana u kom živi sa bratom Markom, koji uveliko ubira pohvale za svoj šarm.



 

Komentari (0)

Loading