Celebrity News

Tata Željko, treba da častiš! Sandra Mitrović objavila PREDIVNE VESTI, stiže njena BEBICA (FOTO)

Najstarija ćerka Željka Mitrovića pohvalila se najvećim dostignućem za svaku ženu

Tata Željko, treba da častiš! Sandra Mitrović objavila PREDIVNE VESTI, stiže njena BEBICA (FOTO)

Da je najstarija ćerka Željka Mitrovića talentovana za režiju pokazala je više puta. U njenom impresivnom stvaralaštvu donedavno su samo stranci uživali, ali nakon što je odlučila da priredi svoj prvi dugometražni film “Komedija na tri sprata” i predstavi ga u Srbiji i domaća javnost počela je da se upoznaje sa njenim radom.

Pročitajte: Iz Londona stižu fotografije i potvrda PRELEPE VESTI: Ćerka i zet Željka Mitrovića više ne kriju, DANAS JE TAJ DAN

 

Boško Karanović

 

Prvenac Sandre Mitrović privukao je veliku pažnju, veliki broj ljubitelja bioskopskog platna je ostvarenje pogledalo, a komentari su bili isključivo dobri. Uspela je najstarija ćerka Željka Mitrovića svojom pričom da nasmeje ljude, istovremeno i da ih rastuži a kombinacija ta dva osećanje navela je mnoge da film pogledaju i po nekoliko puta.

Pročitajte: Zet i ćerka Željka Mitrovića OBJAVILI PRELEPE VESTI: Život tek sada IMA SMISLA (FOTO)

 

Boško Karanović

 

Mada još uvek ubira plodove svoga rada na pomenutom komadu naslednica vlasnika “Pinka” pohvalila se još jednim vrlo značajnim projektom ali na stranom jeziku.

Pročitajte: Luksuzan život ćerke Željka Mitrovića: Kristina na bundu i tašnu potrošila čitavo bogatstvo FOTO

Instagram

Naime, Sandra je režirala tri epizode američke serije Arka, koja će prvog februara biti premijerno prikazana. Reč je o naučnoj fantastici koju svi jedva čekaju da pogledaju, najpre roditelji rediteljke Hani i Željko Mitrović.

Komentari (0)

Loading