Celebrity News

Od tuge je pola nema: Udovica Đorđa Balaševića objavila fotografiju na Badnji dan, svi su zabrinuti koliko je naglo smršala

Tuga Olivere Balašević za suprugom ne jenjava

Od tuge je pola nema: Udovica Đorđa Balaševića objavila fotografiju na Badnji dan, svi su zabrinuti koliko je naglo smršala

Luka Šarac

Kada nas je pre nešto manje od dve godine kantautor Đorđe Balašević napustio, vest o njegovoj smrti pogodila je čitavu naciju, a tuga Olivere Balašević, njegove supruge kao i čitave porodice do danas je nemerljiva. Teško se mire sa činjenicom da ga više nema, a tuga je iz dana u dan sve veća, kao i usamljenost njegove udovice kojoj, kako i sama kaže, nedostaju jutra, popodneva i večeri koje je provodila sa svojom najvećom ljubavi i životnim saputnikom.

Pročitajte: Tuga Olivere Balašević nema kraja: Upravo se oglasila o tragediji u porodici (FOTO)

Petar Đorđević

 

Ipak, da prebrodi bol pomažu joj unuke Simona, Peta i Vera u kojima pronalazi utehu i radost i zbog kojih se svojski trudi da se na njenom licu ne vide tragovi suza i tuge, te je zbog svakodnevne borbe koju u sebi vodi ona na neki način primorana da bude nasmejana i kada joj nije do toga. Svog supruga čuva u srcu i mislima, a neretko i na "Instagramu" voli da podeli trenutke koji je sećaju na njega, uglavnom pretvorene u stihove.

Pročitajte: Olivera Balašević gradom prošetala OVAKO, svi je ogovaraju..."Imaš li ti ženo ogledalo?" (FOTO)

Instagram

 

Vedrina koja Oliveru krasi na fotografijama svedoči da su to i te kako lepe uspomene, međutim iako sa širokim osmehom na licu, tuga Olivere Balašević uočljiva je i pored toga što je pokušala da je sakrije iza modernih naočara, a opis koji je stavila dovoljno govori o tome koliko joj Đole nedostaje te da će mnogo vremena morati da prođe kako bi rane na njenom srcu zacelile.

Pročitajte: Potresno oglašavanje Olivere Balašević - Porodica je OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM

Instagram

 

- Zima će sa mnom da se inati? Pa nije samo sneg taj gde mogu da ostanu tragovi - napisala je Olivera koja je objavom svoje pratioce podsetila na stihove pesme „Ne volim januar“ i time kod mnogih izazvala najnežnije emocije.

Komentari (0)

Loading