Celebrity News

Ovog Marka Đokovića više nema: Uslikan sa bratom u Australiji, pogledajte šta je od njega ostalo, svi komentarišu (FOTO)

Izgled Marka Đokovića više nije isti

Ovog Marka Đokovića više nema: Uslikan sa bratom u Australiji, pogledajte šta je od njega ostalo, svi komentarišu (FOTO)

Najbolji teniser Srbije i jedan od najboljih na svetu, Novak Đoković nalazi se u Adelaidu gde učestvuje na ATP turniru kao deo priprema za Australijan open. Srpski as iz meča u meč demonstrira svoju tenisku magiju, ali i pokazuje po ko zna koji put o kakvom se nestvarnom mentalnom sklopu i talentu radi. Osim neizostavnog stručnog štaba, on će na ovom bitnom turniru imati i podršku svog mlađeg brata čije fotografije imamo prilike sada svakodnevno da vidimo na Noletovom profilu, a ono što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama jeste izgled Marka Đokovića koji je u znatnoj meri izmenjen.

Naime, vest da je Marko Đoković sa Noletom u Australiji gde će mu pomagati da dođe do jubilarne 10. titule u Melburnu izazvala je veliku pažnju u javnosti, ali i mnogobrojne reakcije navijača jer pored toga što se veoma retko eksponira, on sada i izgleda potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli.

Pročitajte: SADA JE SVE JASNO - Isplivala fotografija koja otkriva PRAVU ISTINU o Novakovom odnosu sa braćom Markom i Đorđem

Profimedia

 

Brat Novaka Đokovića odlučio se na drastičnu promenu imidža. Svoju prepoznatljivu kosu ošišao je skroz na kratko, a fanovi teniskog broja jedan gotovo da ga nisu prepoznali.

Pročitajte: Markova bolest postala vidljiva na slikama sa svadbe - Evo šta se dešava Novakovom mlađem bratu (FOTO)

 

Komentari su preplavili društvene mreže, a najnovije izdanje kao i celokupan izgled Marka Đokovića po svemu sudeći posebno se dopao pripadnicama nežnijeg pola.

Pročitajte: Đokovići preselili venčanje u Crnu Goru - Dijana sve iznenadila, pogledajte fotke vesele svekrve

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Marko sa skroz kratkom kosom je skroz neprepoznatljiv! - napisala je jedna od Novakovih navijačica, dok je druga odmah dodala: - O, kakva promena! 

- Nikada nisam videla Marka tako kratko ošišanog - poručila je treća, a ubrzo su krenule da se nižu i Markove stare fotografije dok je još aktivno igrao tenis i kada je takođe bio kratko ošišan, nakon čega je dugo negovao prepoznatljiv imidž i stil, pa stoga ne čudi tolika pažnja koju je privukao.

Pročitajte: Brazilka od koje zastaje dah - Marko Đoković konačno u javnosti sa svojom izabranicom, ona je sledeća koja će nositi slavno prezime (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading