Celebrity News

Uhvaćena u zanosu: Evo ko je muškarac sa kojim je Ceca uslikana kako se ljubi, šokiraćete se (FOTO)

Poljubac Cece Ražnatović sa nepoznatim muškarcem tema je koja se neprestano komentariše

Uhvaćena u zanosu: Evo ko je muškarac sa kojim je Ceca uslikana kako se ljubi, šokiraćete se (FOTO)

Blic TV

Folk diva Ceca Ražnatović u petnaestoj epizodi dokumentarne emisije, Ceca show" koji se emituje svakog petka na Blic televiziji pokazala je kako sa porodicom provodi praznike, a tom prilikom unuku Željku Ražnatoviću organizovala je pravi mali cirkus u kući. Pored mnogobrojne porodice ona je ugostila i drage prijatelje, a u jednom trenutku pojavio se i Deda Mraz, koji je najmlađima doneo mnoštvo poklona. Iako je najluđa noć uvek rezervisana za rad, Ceca ne propušta priliku da momente kada je slobodna provede sa svojim najmilijima, potrudila se da svima njima ulepša praznike, a prisutni su bili i animatori obučeni u novogodišnje kostime, što je posebno obradovalo njenog preslatkog unuka. Između ostalog, ono što je privuklo dosta pažnje jeste i poljubac Cece Ražnatović sa nepoznatim muškarcem, što nemamo inače prilike često da vidimo.

Pročitajte: Ceo grad priča o Cecinom bivšem - Nekad jedan od najzgodnijih momaka u Srbiji, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

Blic TV

 

- Došla sam na ideju da prvog počastim i sebe i svoje prijatelje - kaže Ceca, koja je u svojoj kući okupila najmilije.

Pročitajte: Stomak do zuba! Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Blic TV

 

Mali Željko dobio je i svoj prvi muzički instrument, a dobra zabava koju je Ceca priredila u svom domu animirala je kako najmlađe, tako i one starije goste.

Pročitajte: Daleko od idealnog braka - Arkanu je jedna stvar kod Cece JAKO SMETALA, komentarisao je pred svima (FOTO)

Blic TV

 

U jednom momentu, pevačica je i sama bila deo priredbe koji su priredili mađioničari Piksi i Zeka , pa je sada glavna tema novogodišnji poljubac Cece Ražnatović koji je ustvari "pao" u svrhu predstave dok su izvodili interesantan trik sa karticom.

Pročitajte: Konačno otkriveno šta je to operisala Ceca Ražnatović u Turskoj i zašto je moralo da traje čak osam sati (FOTO)

Blic TV

 

Prvi januar nije mogao da prođe bez šetnje gradom sa malim Željkom, a videćete kakva je i reakcija naroda kada se Ceca pojavi na javnom mestu sa svojom porodicom.

Pročitajte: Sve me boli - Pogledajte kako Ceca izgleda posle teške operacije od osam sati (FOTO)

Blic TV

 

Nije izostalo ni smeha, dobre zabave, kao ni gomile prelepih poklona, a Ceca nije propustila priliku ni da se oproba u raznim mađioničarskim trikovima.

Pročitajte: Torba Cece Ražnatović je praktična i savršena za svaki dan - Pogledajte kako se kombinuje ovakav asesoar (FOTO)

Blic TV

 

U novoj epizodi "Ceca show" imaćete prilike da vidite i kog je to muškarca Ceca prvo poljubila u 2023. godini.

Komentari (0)

Loading