Celebrity News

Ćerka Vesne Dedić učinila je majku najsrećnijom! Vesna se oglasila na Instagramu i potvrdila DIVNE VESTI, svi joj čestitaju (FOTO)

Ćerka Vesne Dedić danas proslavlja rođendan

Ćerka Vesne Dedić učinila je majku najsrećnijom! Vesna se oglasila na Instagramu i potvrdila DIVNE VESTI, svi joj čestitaju (FOTO)

Književnica i autorka emisije "Balkanskom ulicom" sa bivšim suprugom Srđanom Milojevićem ima naslednicu Lenku, koju poštujući ćerkinu želju, do sada nikada nije eksponirala javno. Ćerka Vesne Dedić njen je centar sveta i kako je ona više puta isticala ključ njenog života, a ponosnoj mami danas je najvažniji dan u životu, te se Lenki obratila dirljivim rečima na "Instagramu".

Ćerka Vesne Dedić, naime, danas je napunila 22. godine i to je bila idealna prilika da ponosna mama objavi niz fotografija i emotivnih trenutaka od najranijeg Lenkinog detinjstva, pa do danas. 

Pročitajte: Lepotica u atraktivnoj haljini bez leđa - Vesna Dedić objavila prvu fotografiju ćerke Lenke, svima pale vilice

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

- Dvadesetdrugi rođendan! Ej, 22....Kako me Bog pogleda, kakve sam bila sreće da mi te da...Lenka, moja ljubav i moja sloboda, ponos i snaga, inspiracija i radost, moja lepota i dobrota, moj Balkan i moj svet - čestitala je Vesna nežnim rečima divan dan svojoj mezimici koja je izrasla u predivnu i lepu devojku poput svoje poznate mame, a za razliku od koje ne voli život obasjan svetlima reflektora.

Pročitajte: 20 godina joj skriva lice - Prva fotografija Lenke, ćerke Vesne Dedić (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Lenka godinama živi u inostranstvu gde se školuje. Prvo je živela u Engleskoj, zatim u Holandiji, a odnedavno studira na UCLA fakultetu u Los Anđelesu. U Srbiju dolazi povremeno kako bi posetila mamu i videla se sa starim prijateljima, što je bio slučaj i nedavno kada se pojavila na Vesninoj rođendanskoj proslavi i sve prisutne zasenila svojom lepotom i stavom.

Komentari (0)

Loading