Celebrity News

Srna Lango sa NOVIM DEČKOM uslikana na romantičnoj večeri: Koliko je samo lep i zgodan (FOTO)

Novi dečko Srne Lango izuzetno je zgodan dasa

Srna Lango sa NOVIM DEČKOM uslikana na romantičnoj večeri: Koliko je samo lep i zgodan (FOTO)

Tema medija novi dečko Srne Lango je već danima.

Godinama unazad na pitanje o emotivnom statusu Srna Lango odgovara da uprkos velikom broju udvarača ona bira da bude sama. Tvrdi da je više raduje kada je okružena ženskim prijateljima, tačnije damama od kojih može ponešto da nauči, pa i onima koje svojim stavovima i odnosom prema životu umeju da je podignu kada padne ili pak uteše i pruže utočišćte.  Da je posvećena ženskim prijateljstvima govori to što Srna na javne događaje dolazi isključivo sa drugaricama, sa njima pozira na crvenom tepihu, o njima kroz šalu govori kada je u intervjuima pitaju vezano za privatan život, dok i na "Instagramu" upravo sa njima objavljuje fotografije, pored oni vezanih za porodicu naravno.

Pročitajte: Uslikani u zanosu kako se ljube! Srna Lango sve priznala, mnogo ga voli! Pogledajte prve fotke srećnog para

 

 

Jedna od slika koja se nedavno pojavila na glumičinom profilu razlikuje se od svega do sada objavljenog i ide u prilog tome da je uprkos negodovanju po pitanju ljubavnog života dramska umetnica ipak nekom muškarcu dozvolila da je osvoji i eto da zasluži mesto na njenom profilu.

Pročitajte:Zimski stajling iz snova: Srna Lango ponela pončo koji je svima dostupan, da li biste ga i vi ovako uklopili? (FOTO)

Instagram

Srna je uslikana na romantičnoj večeri u Skadarliji sa, mišljenje je mnogih, novim izabranikom, a njen osmeh protumačen je kao osmeh zaljubljene žene. Još par kadrova iste večeri "novi dečko" Srne Lango i glumica zabeležili su, jedan je čak nastao na tramvajskim šinama, a sve to, po tvrdnji mnogih, početak je jedne divne veze i odnosa.

Pročitajte:Za dobre početke: Deceniju posle razvoda Srna Lango nazdravlja sa ovim muškarcem FOTO

Instagram

 

Da je muškarac kojeg gotovo svi sada oslovljavaju sa novi dečko Srne Lango upetljao prste u život glumice svedoči i činjenica da je pomenute fotografije sa njim, nedugo nakon objave izbrisala sa profila.

 

Komentari (1)

Loading
Mikula

17:30 16.01.2023

Ovaj namestio facu ko da vrši veliku nuždu i loše mu ide.