Moda

Zimski stajling iz snova: Srna Lango ponela pončo koji je svima dostupan, da li biste ga i vi ovako uklopili? (FOTO)

Modni odabir Srne Lango nikoga nije ostavio ravnodušnim

Zimski stajling iz snova: Srna Lango ponela pončo koji je svima dostupan, da li biste ga i vi ovako uklopili? (FOTO)

Svojom nesvakidašnjom lepotom pleni bivša supruga Irfana Mensura gde god da se pojavi, a isti slučaj je i kada je njen način odevanja u pitanju. Imajući u vidu da u poslednje vreme nije tako često prisutna na javnoj sceni, glumica koja se okušala i kao spisateljica, ne posećuje često ni gradska dešavanja. Međutim, na sinoćnoj reviji istaknutog dizajnera Igora Todorovića, ona se pojavia i izazvala oduševljenje mnogih, a modni odabir Srne Lango naširoko se komentariše.

Pročitajte: Deceniju od razvoda sa Mensurom Srna Lango otkrila zašto je OTIŠLA: Bolje mi je da samujem nego da me voli ko to ne ume (VIDEO) 

Ata Images

 

Nasmejana i raspoložena, glumica je stala pred objektiv fotoaparata u jednoj od originalnijih kombinacija koje smo na njoj imali prilike da vidimo. Uz svetle farmerke koje iz trenda nikada ne izlaze, Srna je uklopila crne kožne cipele na štiklu, a zvezda stajlinga po mišljenju mnogih bio je njen savršeni pončo u crnoj boji sa efektnim srebrnim detaljima.

Pročitajte: Telo od kog zastaje dah - Srna Lango se obnažila pa NJEMU poslala poruku (FOTO)

Ata Images

 

Možete ga nositi preko majice, košulje, džempera, pamučnih rolki, ali i preko jakni i sakoa pa se upravo ovakav jedan topao komad smatra idealnim za hladne dane koji su uveliko stigli.

Komentari (0)

Loading