Celebrity News

Nekada je bila najlepša žena na svetu: Adriana Lima prvi put u javnosti posle trećeg porođaja, evo kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Adriane Lime nakon porođaja na meti je komentara

Nekada je bila najlepša žena na svetu: Adriana Lima prvi put u javnosti posle trećeg porođaja, evo kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Adriane Lime planetarno popularne manekenke i jedne od najlepših žena na svetu neprestano je na meti komentara, naročito nakon što se treći put ostvarila u ulozi majke, jer bivša supruga Marka Jarića ne libi se da pokaže višak kilograma nastao tokom blagoslovenog stanja. Prva fotografija brazilske lepotice nakon porođaja osvanula je na "Instagram" profilu Sofije Milošević koja je otputovala u Katar na Svetsko prvenstvo u fudbalu kako bi podržala svog supruga Luku Jovića i čitavu reprezentaciju.

Pročitajte: Ćerke Marka Jarića i Adriane Lime sad su velike devojke, pogledajte prizor iz doma koji će vas iznenaditi! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Sinoćni meč između Brazila i Srbije bio je odličan povod da se dve lepotice sretnu i u bojama zastava svojih zemalja ispoziraju ispred objektiva, a izgled Adrijane Lime nije mogao proći nezapaženo. Očigledne su promene u njenom modnom stilu i čini se da manekenka sada bira garderobu koja je prvenstveno udobna i koja odlično prikriva nedostatke sa kojima se žene suočavaju nakon porođaja, međutim široki osmeh na njenom licu svedoči da se odlično oseća u svojoj koži.

Pročitajte: Porodila se Adriana Lima, sinu dala retko ime! Porodica Jarić čestitala, a Markova reakcija sve zbunila (FOTO)

Instagram

 
 

Pored toga što je u društvu ćerkica Valentine i Sijene pozirala sa srpskom zastavom, opšte oduševljenje Lima je izazvala i simpatičnim komentarom na konto pomenute utakmice:

-Ko god pobedi, ja ću biti srećna - rekla je manekenka. 

Pročitajte:  Ćerke Marka Jarića i Adriane Lime sad su velike devojke, pogledajte prizor iz doma koji će vas iznenaditi! (FOTO) 

Instagram printscreen

 

Komentari (0)

Loading