Celebrity News

Došao je i taj dan IZNENADA: Anastasija Ražnatović BLISTA U VENČANICI, pogledajte prvu fotografiju

Udaje se Anastasija Ražnatović vesta je dana

Došao je i taj dan IZNENADA: Anastasija Ražnatović BLISTA U VENČANICI, pogledajte prvu fotografiju

Gradom se proširila glasina da udaje se Anastasija Ražnatović. Mlada pevačica i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj ni godinu dana nisu u vezi, a javnost se od prvog momenta nadala njihovom spajanju pred Bogom i matičarem. Niti jedan intervju sa Cecinom mezimicom nije mogao u proteklom periodu da prođe, a da se ne govori o njenom i Nemanjinom venčanju ili bar takvoj mogućnosti.

Pročitajte:Šta se ovo dešava u Sevilji: Otac Nemanje Gudelja izneo jasan stav o snaji Anastasiji, Instagram gori

Instagram

 

Uprkos medijskom insistiranju, od Anastasije se uglavnom moglo čuti jedno te isto i to da je isuviše mlada za takvu vrstu vezivanja. Mlada ili ne Tasa je nedavno posetila salon venčanica, što je zbunilo njene brojne fanove. Udaje se Anastasije Ražnatović prva je misao koja je svima njima prošla kroz glavu, istoga trena svi su pohitali da saznaju zna li se i datum.

Pročitajte: Bele ruže za tatu: Veljko i Anastasija dali pomen pokojnom ocu FOTO

Instagram

 

 

Budući da je Tasa ubrzo ispod fotografija tagovala magazin Venčanje, sva nadanja njenih obožavaoca koja se tiču svadbenog veselja pala su u vodu. Jasno kao dan je da je Ražnatovićeva samo u ulozi manekenke pozirala u sneg beloj penastoj, čipkanoj haljini, te da od udaje još uvek nema ništa. Komentari na konto njenog izgleda, međutim, nisu izostali. Većina se složila da će Cecina naslednica jednoga dana biti prelepa mlada.

Komentari (0)

Loading