Celebrity News

Kao sav normalan svet: Sloboda i Vojin uhvaćeni na romantičnom sastanku u bioskopu, svi gledaju kako su se obukli! (FOTO)

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića predivne su tinejdžerke, lepo vaspitane

Kao sav normalan svet: Sloboda i Vojin uhvaćeni na romantičnom sastanku u bioskopu, svi gledaju kako su se obukli! (FOTO)

Dovoljno su ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića samostalne, usto su vrlo lepo vaspitane i dobri đaci u školi, što popularnim roditeljima pričinjava veliku radost i osećaj bezbrižnosti kada god treba poslovno negde da otputuju i ostave ih same.

Pročitajte: Ćerke Slobode Mićalović blistale na crvenom tepihu: Prvi put sa mamom pred kamerama, pogledajte koliko su porasle (FOTO)

Instagram

 

Vera i Mila imaju tek 13 godina, ali vrlo su zrele za svoje godine, dok im činjenica da su bliznakinje daje dozu samopouzdanja. Sve navedeno reflektuje se na glumca i glumicu koji u moru razvoda nastoje da svoj brak sačuvaju od svih, svakoga pa i njih samih kada ih sustigne umor, nesigurnosti, nervoze...

Pročitajte: Ćerke Slobode i Vojina PRVI PUT sa roditeljima u javnosti! Sami procenite na koga bliznakinje liče (FOTO)

Instagram

 

Istina je da su ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića zenica oka emotivnih partnera, ipak činjenicu da su  postojali i pre njihovog rođenja, da su se ludo voleli što ih dovelo pred oltar, oni nikada ne zaboravljaju. Neguju svoj odnos vrlo studiozno, precizno, vole zajedno da provode vreme u vikendici, da putuju, a neretko sa prijateljima posećuju javna mesta u Beogradu, što je bio slučaj i nedavno.

Pročitajte: Mora hitno na operaciju! Sloboda Mićalović moli za pomoć, opaka bolest pokazala zube

Instagram

 

Naime, dramski umetnici posetili su jedan tržni centar s druge strane reke, prošetali su malo njegovim hodnicima, a zatim se zaputili na poslednji sprat gde su smeštene bioskopske sale.Tamo su kupili kokice i sve neophodne poslastice za gledanje filma, a zatim pristojno sačekali početak prikazivanja. Ne zna se tačno koje su to ostvarenje Sloboda i Vojin gledali, ali njihova nasmejana lica po izlasku iz bioskopa govore da su vrlo uživali.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading