Celebrity News

TRUDNA Sloboda Mićalović! Sa suzama u očima OBRADOVALA SVE, pogledajte kako sija na snimku

Trudna Sloboda Mićalović po drugi put - pišu mediji

TRUDNA Sloboda Mićalović! Sa suzama u očima OBRADOVALA SVE, pogledajte kako sija na snimku

Vest da je ponovo trudna Sloboda Mićalović očekivala se godinama unazad. Nakon što je glumica sa kolegom Vojinom Ćetkovićem dobila ćerke bliznakinje Veru i Milu svi su se nadali da supružnici na broju dva neće ostati, te da će lepa Leskovčanka partneru podariti još jedno dete i to muško.

Pročitajte: Na istom mestu u isto vreme identično obučene: Modni okršaj Slobode Mićalović i Jelene Gavrilović, kome bolje stoji? (FOTO)

Boško Karanović

 

Nažalost, iz razloga poznatog samo glumačkom paru, do toga nije došlo. Sloboda i Vojin, nisu mnogo patili zbog toga, naprotiv sa osmehom na licu i velikom ljubavlju u srcu posvetili su se odgoju svojih lepotica koje kroz par meseci pune 13 godina. Suvišno je reći da su prekrasne tinejdžerke njihov centar sveta, te u ovom sada momentu oni ni ne mogu da zamisle da njihova porodica drugačije izgleda. Ipak, u neko došlo došlo je do promene.

Pročitajte: Skromno, ali uređeno s puno ljubavi: Evo kako izgleda dom Slobode i Dragane Mićalović u Leskovcu (FOTO)

Instagram

 
 

Pre izvesnog vremena glumac i glumica kupili su psa Dimu, koji je postao njihov peti član domaćinstva. Svi su ga veoma zavoleli posebno Vojin koji je u ljubimcu dobio muško pojačanje. Taman kada se pomislilo da ne postoji ništa što porodicu Ćetković-Mićalović može toliko obradovati u medije je dospela vest da je po drugi put trudna Sloboda Mićalović.

Pročitajte: Boja sa kojom treba biti oprezan: Kaput Slobode Mićalović idealan za romantičnu zimu, ali nije za svakoga FOTO

 

 

Budući da je Sloboda u blagoslovenom stanju zarad projekta, tačnije ona u seriji Urgentni centar igra glavnu sestru trudnicu, neosporno je da su iz više faktora njeni ukućani presrećni, najpre zbog finansijskog momenta koje angažovanje u ovom projektu glumici donosi, pa i satisfakcije po pitanju karijere koju ona posle reflektuje na najmilije, deleći sa njima isključivo pozitivne vibranice i ljubav.

Komentari (0)

Loading