Celebrity News

Jug više neće da krije PROBLEME U BRAKU: Njegova odluka šokirala Milenu i sina

Brak Milene Vasić i Juga Radivojevića bio je sudbinski predodređen

Jug više neće da krije PROBLEME U BRAKU: Njegova odluka šokirala Milenu i sina

Instagram

Ljubav Milene Vasić i Juga Radivojevića imala je sudbinski epilog. Poznato je da su supružnici davnih dana, još na fakultetu bili zajedno, nažalost spletom okolnosti razišli su se i uplovili u bračne zajednice sa drugima. Glumica se sa svega 22 godine udala za Jakšu Ražnatovića, sa kojim je dobila ćerku Lanu i sina Nikolu, dok je reditelj pronašao sreću kraj druge, javnosti manje poznate žene. Brak Milene Vasić i Juga Radivojevića otpočeo je pošto su emotivni partneri okončali prethodne veze i traje evo već osam godina.

Pročitajte: Dug put do sreće: Ljubavna priča Milene Vasić i Juga Radivojevića je kao scenario za film

Ata Images

 

Kao i u svakom odnosu i kod dramske umetnice i njenog izabranika postojali su i postoje usponi i padovi, o čemu je za javnost do nedavno govorila isključivo Milena. Ona je oduvek bila ta koja je ispred porodice istupala, želela da se fotografiše i govori na brojne teme pa i daje odgovore na pitanja o braku.

Pročitajte: Brak Milene Vasić i Juga Radivojevića na prvom ispitu! Glumica ZAVRŠILA U KREVETU sa drugim muškarcem, internet se zapalio (FOTO)

Instagram

 

Pre par dana, na iznenađenje svih, po prvi put oglasio se i Jug. On je, naime, spomenuo koliko je teško biti roditelj, suprug i držati sve u miru i na okupu.

- Svaka je porodice država za sebe. Njom rukovoditi teže je nego državom - istakao je Jug, a brojni fanovi njegovog i rada njegove supruge zapitali su se misli li on o klasičnim problemima, koji more mnoge parove ili je pak u pitanju nešto konkretno što on zamera svojoj izabranici pa i deci.

 

 

Komentari (0)

Loading