Celebrity News

Da li joj bolje stoji od muža: Milena Vasić ZAVRŠILA U KREVETU sa drugim muškarcem, internet se zapalio (FOTO)

Brak Milene Vasić i Juga Radivojevića pod budnim okom medija i javnosti je od momenta kada je sklopljen

Da li joj bolje stoji od muža: Milena Vasić ZAVRŠILA U KREVETU sa drugim muškarcem, internet se zapalio (FOTO)

Dvadest godina od poslednjeg poljupca Milena Vasić i Jug Radivojević ponovo su se sreli i nisu dozvolili da im se prošlost ispreči i rastavi ih. Prigrlili su osećanja koja su se iznova rodila i uplovili u brak, koji uskoro navršava osam godina. Brak Milene Vasić i Juga Radivojevića od prvog trena je skladan, a kruna njihove ljubavi je sin Lav koji po svemu liči na ponosnog oca.

Pročitajte: Brat žene koju svi znate: Pogledajte jedinu fotografiju prvog muža Milene Vasić o kom nikad ne priča (FOTO)

 

 

Skladni supružnici povedeni iskustvom i dva razvoda iza sebe naučili su kako da greške ne ponove. Odsustvo ljubomore prva je stavka koje su se odmah lišili, dali su jedno drugime slobodu i postali najveća podrška zbog čega su i u profesionalnom segmentu dosta poslednjih godina oboje napredovali.

Pročitajte: Ja sam stvarno učinila sve što sam mogla... Istina o RAZVODU Milene Vasić i Juga Radivojevića (FOTO)

Instagram

 

Jug je postao direktor Beogradskog dramskog pozorišta, Milena pak snima više nego ikada a tu je i emisija “Totalni obrt”, koju vodi. Serije “Ubice mog oca”, “Bela lađa”, “Dama bez blama” neke su od gledanijih, a posebno gde se Milena istakla je sitkom “Nemoj da zvocaš” koji se opet reprizira. 

Pročitajte:Svestrana, praktična i elegantna: Bela haljina je sjajan letnji izbor, Milena Vasić zna kako se nosi (foto)

Instagram

 

Jednu od fotografija sa snimanja pomenutog projekta dramska umetnica nedavno je objavila na društvenim mrežama, konkretno onu na kojoj je u krevetu sa kolegom Ljubom Bandovićem, koji joj tu glumi muža, što je izazvalo brojne komentare. Talenat i sinhronizaciju glumačkog para svi su primetili i pohvalili.

 

Komentari (0)

Loading