Celebrity News

A rekla je da drugo dete neće skoro! Aleksandra Prijović saopštila najlepše vesti! Svi čestitaju, Brena i Boba na ivici suza (FOTO)

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića jedan je od onih zbog kojih se stalno rađaju medijske intrige

A rekla je da drugo dete neće skoro! Aleksandra Prijović saopštila najlepše vesti! Svi čestitaju, Brena i Boba na ivici suza (FOTO)

Pre više od četiri godine otpočeo je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Sin tenisera Slobodana Bobe Živojinovića i pevačica na leto 2018. uplovili su u bračne vode naočigled brojnih zvanica. Većina je tada novopečenim mladencima predviđala srećan i dug zajednički život, nažalost bilo je i onih zloslutnika koji su smatrali da su dva sveta te da to među njima neće dugo potrajati.

Pročitajte: Ovako se Aleksandra Prijović ponaša kada je niko ne gleda: Filip je moli da to više ne radi, kriza u braku na pomolu (FOTO)

ATA Images

 

Neverne Tome skladni supružnici razuverili su lepim brakom, utemeljnom na poštovanju, poverenju i ljubavi a kruna tog odnosa njihov je sin Aleksandar koji je nepunih godinu dana od venčanja došao na svet. Svi su očekivali da će Prijovićka i Filip ubrzo nasledniku podariti brata ili sestru, međutim to se nije dogodilo, po rečima estradne umetnice, jer je vreme sada malo za karijeru.

Pročitajte: Sandale Aleksandre Prijović za dame koje znaju šta žele: Da li biste se vi usudili da ih ponesete (FOTO)

Instagram

 

Mada vrlo posvećena razvoju svog muzičkog profesionalnog puta u kom i FIlip vrlo aktivno kao tekstopisac i kompozitor učestvuje, Aleksandra često ume da kaže da je porodica njena baza i njeno najveće bogatstvo. Aplauzi, reflektori i slava sve to dođe i prođe ali ono što ostaje su najmiliji, njihovi zagrjaji i uspomene koje su zajedno stekli.

Pročitajte: "Ja više ne mogu…" Aleksandra Prijović donela odluku koja je šokirala Filipa i celu porodicu (FOTO)

Ata Images

 

Jednu od sećanja na neke takve divne dane Prija je nedavno podelila sa pratiocima na "Instagramu". Reč je o fotografiji koja je nastala pre ravno sedam godina. Na njoj ona i Filip mlađi, zagrljeni i nasmejani poziraju. Budući da je u opisu ona stavila broj 7 i srce nametnuo se zaključak da Filip i Prija baš na današnji dan obeležavaju sedmu godinu od prvog poljupca.

Pročitajte: Gledaćete ih drugim očima: Dadilja otkrila detalje iz porodičnog doma Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Instagram

 

Čestitke ceo dan pristižu na adresu estradne umetnice, sa željom da ljubav i brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića potraje, te da supružnici u skladu dočekaju zajedničku starost.

Komentari (0)

Loading