Celebrity News

NIJE DOBRO: Loše vesti stižu iz Italije o Sinišinoj udovici Arijani, deca su uz nju i svi se mole (FOTO)

Udovica Siniše Mihajlovića rasplakala se pred svima

NIJE DOBRO: Loše vesti stižu iz Italije o Sinišinoj udovici Arijani, deca su uz nju i svi se mole (FOTO)

profimedia

U četvrtak pre početka utakmice Kupa Italije predstavnici, igrači i navijači fudbalskih klubova Bolonja i Laco odali su počast pokojnom Siniši Mihajloviću, koji je ostavo veliki pečat u evropskom fudbalu. Povod je bio sjajan. Naime, dresovi koje su igrači oba tima nosili, posle meča su postavljeni na aukciju, a sva sredstva koja tom prilikom budu prikupljena će biti preusmerena za novi centar za donaciju koštane srži, koji će nositi ime po slavnom Srbinu. Udovica Siniše Mihajlovića, Arijana prisustvovala je pomenutom činu sa naslednicima, te su u neko doba svi zajedno zamoljeni da izađu na teren ne bi li ispratili video snimak i ovacije sa tribina gde su osvanuli brojni barjaci sa Sinišinim likom. 

Pročitajte: Siniša Mihajlović je KRIO TAJNU do poslednjeg dana: Deci u nasleđe ostavio nešto što će ih pratiti do kraja života

Instagram screenshot @ariannamihajlovic

 

Sve navedeno izmamilo je bujicu emocija članova porodice pokojnog fudbalera. Udovica Siniše Mihajlovića nije mogla da se suzdrži i ne zaplače, a isti scenario dogodio se i sa ćerkom Viktorijom koja se gotovo slomila.

Pročitajte: TESTAMENT Siniše Mihajlovića u rukama porodice: Evo šta će dobiti vanbračni sin Marko koji nije živeo s njima i ima drugu majku

profimedia

 

Obe su istoga dana na mrežama postavile fotografije ovog, za njih vrlo značajnog događaja, i zahvalile se onima koji su učestvovali. Arijanine reči posebno su odjeknule društvenim mrežama.

- Prava ljubav nikada neće prestati da vezuje one koje je jednom vezala - napisala je ona ispod fotografije dok pozira sa Sinišini dresom u rukama. Ona i naslednici uskoro će fudbaleru obeležiti 40 dana.  

Pročitajte: Svašta smo uzimali devedesetih... Smrt Siniše Mihajlovića otvorila Pandorinu kutiju, bivši saigrači sada strahuju za svoj život

profimedia

 

Podsetimo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. godine, nakon duge borbe sa teškom bolešću, a trag je ostavio, kako igrač u Laciju, dok je u Bolonji radio kao trener.

Komentari (0)

Loading