Celebrity News

Prvi muž Seke Aleksić njena je velika greška i bivši zatvorenik: Ovo je jedina fotografija Dušana Vasilića kog pevačica želi da zaboravi

Prvi muž Seke Aleksić bio je problematičan

Prvi muž Seke Aleksić njena je velika greška i bivši zatvorenik: Ovo je jedina fotografija Dušana Vasilića kog pevačica želi da zaboravi

Pevačica Seka Aleksić godinama važi za jednu od najpopularnijih na našim prostorima, a pored uspešne muzičke karijere ona je i ostvarena porodična žena i majka. Više od decenije sa sadašnjim suprugom Veljkom Piljkićem živi pravu bajku, a veliku ljubav oni su krunisali naslednicima Jakovom i Jovanom sa kojima žive u raskošnoj vili u Staroj Pazovi. Međutim, ono što je u javnosti manje poznato jeste da je ona imala brak i pre Veljka, a prvi muž Seke Aleksić zadavao joj je ozbiljne "glavobolje".

Kada je imala samo devetnaest godina, Aleksićeva se udala za Dušana Vasilića iz Bijeljine od kojeg se samo godinu dana kasnije i razvela, a upravo ta mladalačka, brzopleta odluka, koju je donela dok je živela u Švajcarskoj, kasnije ju je skupo koštala.

Pročitajte: SEKINA BOLEST postala vidljiva i više ne može da se krije, izdala saopštenje! Proći će i vratićeš se jača, poručuju očajni fanovi

printscreen

 

Naime, Vasilić je svojevremeno izdržavao zatvorsku kaznu zbog trgovine narkoticima, a nakon razvoda optuživao je Seku da mu duguje 40.000 evra koje je uložio u njenu karijeru i CD. Pisalo se i da je pevačici pretio i zahtevao da mu vrati novac uložen u njen prvi album, a tim povodom za domaće medije svojevremeno je izjavio.

- Želeo sam od nje da stvorim poznati estradni lik, a ne kafansku pevaljku… Tako su se i desili prvi konflikti, koji su na kraju doveli do toga da se naša veza prekine baš u trenutku kad je materijal za CD bio gotov. Nas dvoje smo seli i podvukli crtu, i izračunali da je celokupan posao koji sam ja finansirao koštao oko 40.000 evra. Dogovorili smo se da ona nastavi dalje bez mene, ali da mi isplati 23.000 evra - rekao je ranije prvi muž Seke Aleksić, dok ona ove navode nije želela ni da potvrdi ni demantuje, već je ostala dosledna odluci da ne govori o ljudima koji su odavno izašli iz njenog života.

Uprkos ovim ružnim i nedžentlmenskim izjavama i raznim drugim osporavanjima na koje je nailazila tokom karijere, uspela je da postane jedna od najpopularnijih pevačica u regionu i da na tronu ostane skoro dve decenije istovremeno vodeći miran porodični život.

Komentari (0)

Loading