Celebrity News

Prija mu pronašla poruke sa komšinicom, odmah ga izbacila iz zajedničkog doma: Zbog NJE je velikoj ljubavi došao kraj

Autor: | 21/02/2024

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica bili su dve godine u emotivnoj vezi

Prija mu pronašla poruke sa komšinicom, odmah ga izbacila iz zajedničkog doma: Zbog NJE je velikoj ljubavi došao kraj

Ata Images

Gde god da se pojavi, popularna Prija privlači pažnju, a njen privatni život neprestano je pod lupom javnosti.

Iako je u skladnom i srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra, o njenim bivšim momcima i danas se priča, a posebno je medijima intresantna njena nekadašnja emotivna veza sa kolegom, takođe poznatim pevačem.

Pročitajte: Ovo su svi nestrpljivo čekali! Duško Tošić objavio trenutak najveće sreće

Naime, kada su oboje bili na početku karijera, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica otpočeli su romansu koja je trajala dve godine.

Iako je pevačica tada u javnost iznela da su se rastali sporazumno i bez teških reči, iza ovog raskida krio se veliki skandal.

Ata Images

 

- Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči - rekla je ona tada za "Alo!" međutim, u javnost je ubrzo procurela vest da su Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica ustvari raskinuli zbog preljube.

Pročitajte: Koji muž bi ovo trpeo? TAJNI SUSRET Aleksandre Prijović sa bivšim dečkom POZNATIM PEVAČEM (FOTO)

 

 

Ljubini prijatelji u početku su tvrdili da je do raskida došlo zbog poruka koje je pevačica navodno dobijala od drugog muškarca, međutim, ispostavilo se da je istina nešto drugačija i da je zapravo Aleksandra Prijović prevarena.

Prema pisanju medija, Ljuba je njena česta odsustva zbog posla koristio kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je istinu saznala kada je u njegovom telefonu pronašla poruke.

Ovo saznanje navodno ju je potpuno slomilo. Povređena i razočarana pevačica je neko vreme bila sama da bi zatim sasvim slučajnoi u njen život ušao Filip, sa kojim je 2018. godine stala na ludi kamen i koji je od početka do danas drži kao malo vode na dlanu.

Ata Images

 

I Perućica se 2019. godine oženio se voditeljkom Katarinom Kolozeus, sa kojom je dobio i sina međutim i danas on ne može da se oslobodi epiteta bivši dečko Aleksandre Prijović te se često susreće sa pitanjima o pevačici.

- Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima.

Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo…

Pročitajte: Uradite ovaj kratak test kašikom i saznajte od čega bolujete

Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije.

To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti - ispričao je Ljuba za Alo, a zatim dodao i iznenadio mnoge:

ATA Images

 

- Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. 

Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo. 

Komentari (0)

Loading