Celebrity News

Mama i tata se godinama borili da te dobiju: Upoznajte Sofiju, ćerku Vuka i Nataše Jeremić! Već je velika devojka, evo na koga liči (FOTO)

Ćerka Vuka Jeremića već je velika i preslatka devojčica

Mama i tata se godinama borili da te dobiju: Upoznajte Sofiju, ćerku Vuka i Nataše Jeremić! Već je velika devojka, evo na koga liči (FOTO)

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić sa suprugom Natašom u skladnoj bračnoj zajednici uživa već više od petnaest godina. Na ludi kamen oni su stali 29. aprila 2006. godine, međutim ovaj datum u njihovim srcima nije urezan samo iz razloga što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, već kako se ispostavilo kasnije ima još jedno, mnogo bitnije značenje. Naime, dvanaest godina nakon svečanog čina održanog u Sabornoj crkvi, isti datum obeležio je zauvek živote političara i njegove supruge i to na najlepši mogući način. Rođena je ćerka Vuka Jeremića i Nataše, mala Sofija, nakon duge i mukotrpne borbe za potomstvo.

Bogami, jedno 12 godina ako računamo i moje spontane pobačaje i početak vantelesne i onda milion vantelesnih, ja sam faktički 34 puta bila u operacionoj sali. To je bila baš duga, duga borba, ali možda su četiri godine pred završetak borbe bile ključne. To je nekad bilo svakodnevno odlaženje kod lekara, ne baš svakodnevno bukvalno, ali svake nedelje sam dva, tri dana provodila na svojoj klinici. Oni su meni bili kao druga kuća, zaista - ispričala je u jednoj emisiji Nataša Jeremić koja je često tokom te borbe bila razdvojena od supruga zbog njegovih profesionalnih obaveza.

Pročitajte: Vuk je imao 15 kilograma više, mlada nosi venčanicu iz snova - Da li biste prepoznali Natašu i Vuka Jeremića na fotografijama sa venčanja

Supruga političara, nekada jedno od prepoznatljivih lica sa RTS-a, trudnoću je održavala u Americi gde su, pored tima stručnih lekara o njoj brinule Vukova sestra Senka, koja tamo živi sa mužem i sinovima kao i Vukova mama Sena. Porodila se u Njujorku u jednoj privatnoj klinici i na svet donela preslatku Sofiju koja je u njihov dom unela neizmernu radost.

- Toliko je ta pobeda na kraju bila velika. Kada se rodila Sofija, ona je bila kruna svih naših napora, borbe, ljubavi, zajedništva, retko se prisećamo tih trenutaka jer sve je to prekrila Sofija kada je došla na ovaj svet - istakao je jednom prilikom političar koji često na "Instagramu" deli njihove zajedničke trenutke.

Pročitajte: Gledali ste je na RTS-u, onda je nestala! Supruga Vuka Jeremića, Nataša, bila je najlepša voditeljka, sad izgleda OVAKO (FOTO)

Da su veoma posvećeni roditelji, koji svaki trenutak koriste da provedu sa mezimicom i ulepšaju joj odrastanje svedoče i najnovije zajedničke fotografije na kojima je vidno da ova već velika, preslatka devojčica pokazuje interesovanje za razne aktivnosti. Osim toga što uči jezike, Sofija je i veoma radoznala, te je izrazila želju da se oproba i u skijanju, a poznati tata to joj je i omogućio i ujedno bio njen najbolji učitelj.

Pročitajte: DUGO su vodili bitku za potomstvo, a sada PONOSNO pokazuju malu Sofiju

Ćerka Vuka Jeremića i nekadašnje novinarke koja sada drži radionice za ispomoć ženama koje prolaze kroz isti pritisak koji je ona imala dok je pokušavala da zatrudni, živahna je devojčica veoma veselog duha, a svojim roditeljima koji i te kako uživaju u najzahtevnijoj ulozi, centar je sveta i najveća nagrada. 

Komentari (1)

Loading
Ж. Васћ

23:42 10.10.2023

Свако ко је био у тој позицији да чека бебу више година зна шта то значи. Драго ми је што су били упорни и што су постали родитељи. Нека им Софија буде срећна и радосна.