Celebrity News

TUGA! Svetozar Cvetković otvorio dušu, SIN i ĆERKE ne žele da komuniciraju sa njim, ovo su detalji (VIDEO)

Deca Svetozara Cvetkovića najveće su bogatstvo dramskog umetnika

TUGA! Svetozar Cvetković otvorio dušu, SIN i ĆERKE ne žele da komuniciraju sa njim, ovo su detalji (VIDEO)

Vladimir Šporčić

Dva braka iza sebe ima Svetozar Cvetković i troje dece. Stariju Deu rodila mu je prva supruga, dok je mlađu mezimicu Klaru i naslednika Luku, dobio sa koleginicom Jelenom Đokić, od koje se pre godinu i nešto dana razveo. Naslednike on ni po čemu ne razdvaja, voli ih podjednako, posvećen im je u potpunosti i vrlo često zbog njih ume da se odrekne nekih svojih malih zadovoljstava ne bi li im ugodio, a ume da kaže da su upravo njih troje njegovo najveće priznanje. Deca Svetozara Cvetkovića najveće su bogatstvo dramskog umetnika, koji je tokom četiri decenije karijere nanizao brojne zapažene uloge, stekao naklonost kritičara, zbog čega je vlasnik na stotine nagrada, dok je istovremeno osvojio srca publike.

Pročitajte: Pričalo se da su se neslavno rastali, da biju bitku za imovinu: Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno (foto)

Projekat kojim će Svetozar u očima javnosti još jednom imati priliku da potvrdi svoju vrednost svakako je serija "Pad" urađena po motivima romana njegovog kolege i odličnog prijatelja Žarka Lauševića. U projektu koji se uveliko emituje bivši suprug Jelene Đokić tumači glumca, a da li mu je taj zadatak teže pao nego bilo koji drugi, da li se čuo sa Žarkom u vezi serije, šta za njega predstavljaju društvene mreže i kakav odnos gaji sa nalednicima rekao nam je u video intervjuu koji možete pogledati ispod teksta.

Pročitajte: Deca Svetozara Cvetkovića rastu u divne mlade ljude, a njegova ćerka iz prvog braka nije kao druge devojke: Jasno je što ju je glumac tako dugo krio, pogledajte prve fotke

Komentari (0)

Loading