Celebrity News

Ćerka Svetozara Cvetkovića iz prvog braka nije kao druge devojke: Jasno je što ju je glumac tako dugo krio, pogledajte prve fotke

Ćerka Svetozara Cvetkovića ima istančan modni stil

Ćerka Svetozara Cvetkovića iz prvog braka nije kao druge devojke: Jasno je što ju je glumac tako dugo krio, pogledajte prve fotke

Glumački par Svetozar Cvetković i Jelena Đokić iako su važili za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni nakon petnaest godina zajedničkog života odlučili su da stave tačku na brak, a spona koja ih neraskidivo veže jesu njihova deca, sin Luka i ćerke Klara. Ipak, prva najveća radost i bogatstvo popularnog glumca jeste ćerka Svetozara Cvetkovića, Dea koju je dobio u prvom braku, sa suprugom Dankom.

Pročitajte: Tek sad isplivala istina o odnosu sa maćehom! Ovo je ćerka iz prvog braka Svetozara Cvetkovića i evo kakav odnos je imala sa Jelenom

Instagram

 

Iako ne voli preterano da se medijski eksponira,kao i svaka moderna mlada devojka na društvenoj mreži "Instagram" ona je veoma je aktivna, a kako je umetničku crtu nasledila od slavnog oca, njen profil obiluje pravim malim remek-delima.

Pročitajte: Svetozar Cvetković ponovo ljubi 15 godina mlađu koleginicu - Čini li vam se da je lepša od Jelene? (FOTO)

Instagram

 

Ono što posebno zapada za oko kada je ćerka Svetozara Cvetkovića u pitanju jeste izuzetno atraktivna pojava kao i istančan ukus za modu, a primetan je i njen veoma specifičan i originalan stil odevanja koji mahom nailazi na pohvalne komentare.

Pročitajte: Svega mi je PREKO GLAVE i LAŽI i SPOTICANJA - Svetozar Cvetković odlučio da se obračuna sa bivšom suprugom

Instagram

 

Kako bira ono što nosi, šta je to pokreće kada pravi modne kombinacije i kako uostalom opisuje svoj stil, Dea je jednom prilikom u intervjuu za "Buro.rs" otkrila:

Pročitajte: Nežni dodiri i poljupci su presudili - OVA poznata koleginica Svetozara Cvetkovića drži za ruku dok prolazi kroz brodolom (FOTO)

Instagram

 

-  Rekla bih da osnovu čine dve stvari tj. dva različita uticaja. Jedan dolazi od načina na koji se oblači moja mama ceo moj život, a i pre mog života. To podrazumeva jednostavne, dobro skrojene i struktuirane stvari, nešto slično Calvin Klein estetici iz devedesetih godina ili brendu Jil Sander generalno, dakle odlično napravljeni, klasični, jednostavni komadi - rekla je, pa dodala:

Pročitajte: Jelena može da gleda i plače - Svetozar Cvetković u zagrljaju OVE prelepe brinete preboleo RAZVOD (FOTO)

Instagram

 

- Druga strana je nešto kičastija i ona dolazi iz svih mogućih oblika popularne kulture koje konzumiram - otkrila je prelepa ćerka Svetozara Cvetkovića koja mnogim devojkama prepoznatljivog stila može poslužiti kao nepresušna inspiracija i uzor.

Pročitajte: Razvod ga je uništio - Svetozara Cvetkovića NEĆETE PREPOZNATI (FOTO)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading