Celebrity News

Kakvi stajlinzi: Sloboda i Vojin otputovali na odmor pa objavili zajedničke fotografije, svi gledaju šta je ona ovo obula (FOTO)

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića svakim danom je sve zanimljiviji za javnost

Kakvi stajlinzi: Sloboda i Vojin otputovali na odmor pa objavili zajedničke fotografije, svi gledaju šta je ona ovo obula (FOTO)

Luka Šarac

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića tema je o kojoj se protekle godine dosta govorilo, a po svemu sudeći ni ove situacija neće biti ništa drugačija. Skladni supružnici kao teret na svojim plećima nose popularnost, koja im je osim lepih donela i one manje prijatne stvari. Za početak, glumac i glumica bili su prinuđeni da se odreknu jednog dela svoje privatnosti, istovremeno da preduzmu posebne mere kako bi je u što većoj meri zaštitili. Oprezniji Sloboda i Vojin postali su ređenjem ćerki Vere i Mile, a reklo bi se da su se malo opustili tek s populacijom društvenih mreža. 

Pročitajte: Iz ove ljubavi izlazim kao iz KATASTROFE: Sloboda Mićalović objavila saopštenje na Instagramu, svi smo zanemeli (FOTO)

 

 

Instagram profil prvo je otvorila Sloboda, par godina kasnije i Vojin, a upravo na toj platforni fanovima omiljenog glumačkog para dozvoljeno je da prate dešavanja o kojima supružnici za javnost nikako ne vole govore. Na osnovu objava talentovanih dramskih umetnika moglo se do sada videti pa i zaključitii u kakvom stanu žive, kako im izgleda vikendica, na koji način odgajaju ćerke i psa, koje sadržaje od filmova prate, šta čitaju, na kom projektu rade a na kraju krajeva sa kim se druže i gde putuju.

Pročitajte: Nikad viđena fotka Slobode MIćalović sa venčanja! Glumica blista, a tek venčanicu da vidite (FOTO)

Instagram

 

Popularni partneri nedavno su se javili sa morske destinacije, što je čitava javnost ispratila, a ni mediji u tom pogledu nisu kaskali. Primećeno je da su na putovanje oni otišli bez ćerki, da osmeh ne skidaju sa lica, da uživaju jedno u drugome, te se sam po sebi nametnuo se zaključak da je brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića sve sadržajniji i lepši i daleko od kraha, kako se mnogo puta pisalo.

Pročitajte: Boja sa kojom treba biti oprezan: Kaput Slobode Mićalović idealan za romantičnu zimu, ali nije za svakoga FOTO

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Nata

10:52 12.01.2023

Pa da jasno, dzaba sto su negde otputovali i uzivali ako niko za to nezna…..