Celebrity News

Odmah posle Arkanove smrti postao je njena zvanična LJUBAV! Evo ko je poznati PREZGODNI muškarac koji je tako brzo osvojio pevačicu (FOTO)

Suprug Doris Dragović njen je najveći oslonac

Odmah posle Arkanove smrti postao je njena zvanična LJUBAV! Evo ko je poznati PREZGODNI muškarac koji je tako brzo osvojio pevačicu (FOTO)

Ljubavni život Željka Ražnatovića Arkana pre balkanske dive bio je prava misterija, poznato je da je bio u braku sa Natalijom Martinović, da je otac devetoro dece, kao i da se u Cecu zaljubio čim ju je ugledao, međutim, u javnost je procurila vest da je krajem osamdesetih godina navodno bio u ljubavi sa hrvatskom pevačicom Doris Dragović. O njihovoj vezi malo toga se zna, pevačica se nikada na tu temu nije oglašavala, a ono o čemu je ona uvek rado govorila jeste suprug Doris Dragović, bivši vaterpolista Mario Budimir sa kojim je u skladnom braku već više od tri decenije.

Kada se povukla iz javnosti, pevačica je porodicu stavila na prvo mesto birajući da intimu ne otkriva previše, te se tako i sa izabranukom retko pojavljivala u javnosti, a nedavno je napravila izuzetak je sa Mariom prisustvovala jednom događaju u Splitu i sve to objavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Jedina fotografija Arkana i Doris Dragović nastala u noćnom klubu Vlade Perovića: Pogledajte kako su se ludo voleli

- Kad se duše spoje - napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u zagrljaju svog dragog.

Suprug Doris Dragović ušetao je u njen život iznenada, sreli su se i upoznali 1989. godine u kafiću na splitskoj plaži, a pevačica je svojevremeno rekla da to ne bi nazvala ljubavlju na prvi pogled, jer u to ne veruje.

Pročitajte: Ona je i dalje diva, a on... Doris Dragović izašla u javnost sa mužem, sad nam je jasno zašto ga je toliko krila (FOTO)

- Ljudi bi rekli, ljubav na prvi pogled. Dodala bih da ne postoji, jer na prvi pogled samo grmi, a sve ono lepo što se zove ljubav dešava se polako kasnije, vremenom...- komentarisala je splitska pevačica ranije.

Pročitajte: On je preslikani otac! Sin Doris Dragović je neopisivi šmeker (FOTO)

Njihova veza krunisana je brakom u aprilu 1990. godine u crkvi Svetog Ante na Poljudu, a venčanje o kojem se dugo pričalo održano je u jednom restoranu u Splitu. U septembru iste godine ona je rodila sina Bornu, a bajka supružnika traje i danas i primer je pravog sklada.

– Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i veliku ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji traje – rekla je o suprugu jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading